Femeile in primul rand vor barbati aratosi, aia e proba eliminatorie.
Dupa ce fizicul e potrivit, atunci se orienteaza si dupa celelalte calitati, sinceritate, inteligenta, comportament, caracter.
Daca nu e, nu le mai int daca esti sincer, fidel sau cum oi fi.
Daca fizicul e ok la barbatul ala, vrea si fidelitate si sinceritate.
Ea se supara nu ca a fost sincer, ci s-a suparat de ce a zis el, si anume ca-i place nu stiu ce la alta.
Femeile vor si sinceritate si fidelitate in acelasi timp. Daca nu esti in stare de asta nu meriti sa ai o iubita
Iti place numele meu?
O femeie care vrea să aibă parte de fericire vrea de la partener atât SINCERITATE cât și FIDELITATE. Dacă el spune că îi place și aia și de cealaltă, atunci nu iubește cu adevărat pe partenera lui, ține la ea și stă cu ea doar pentru sex. Când o placi ca femeie nu o placi doar pentru "ambalaj" ci și pentru ceea ce are de oferit în interior, adică capacitatea ei intelectuală. Bărbații care sunt atrași doar de fizicul femeii aceia garantat nu îți vor fi alături toată viața.
Cred ca ai dus in extrema putin. Eu, ca fata, cand spun ca vreau un baiat sincer, ma refer ca vreau unul care sa imi spuna ce simte. Dar totusi sa se cenzureze un pic. E o diferenta mare intre a vrea sa stii daca el e bine, daca are nevoie de ceva, daca vrea sa vorbim despre ceva etc si a vrea sa auzi ca tipa de peste drum e bomba. Nu cred ca ai vrea o iubita / un iubit care sa te minta mereu sau sa iti ascunda lucruri, dar nici nu ai vrea pe cineva care sa iti spuna cat de bine arata X etc.
De ce, sunt un băiat drăguț, știu sa aduc flori și sa iubesc
Daca esti aratos la figura adica dragut si fizic, ai mare priza la femei, daca nu, le doare pe ele in pix ca poti tu sa iubesti si sa aduci flori, bine, daca nu ai atrage deloc, nu cat de cat, ca daca e cat de cat e bine.