| kyjonopsy a întrebat:

Eu nu gasesc in calculator programul movie maker si am luat in schimb picassa, dar nu stiu de unde pot incarca fotografii.ma ajuta cineva? funda!

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Fa un dosar nou cu pozele care vrei sa-ti apara in videoclip (le asezi si in ordinea aparitiilor) si apoi e de ajuns sa deschizi dosarul si intra toate in videoclip in ordinea aleasa de tine.
Ca sa scrii pe poza: trebuie sa scrii dinainte de a baga poza in videoclip in Picasa sau in Paint ->scrii ce vrei pe poza si apoi o bagi in dosarul acela nou gata modificata. Nu faci multe lucruri cu Picasa e mai rudimentar ca program! Daca vrei un program cu multe efecte foloseste Sony Vegas Pro sau Magix Xtreme PhotoStory on CD & DVD Deluxe.

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Te ajut eu daca im i dai detalii! De unde vrei sa incarci fotografiile? si ce vrei sa faci cu ele? Daca ai fotografii in calculator si vrei sa le prelucrezi ->da click dreapta pe poza si ->Open with picasa->dupa ce s-a incarcat poza, faci ce vrei cu ea in program.

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| kyjonopsy explică (pentru neluL):

Vreau sa fac un flimulet cu muzica si poze ca un omagiu pentru o persoana decedata.as vrea cu movie maker, dar nu-l mai gasesc.

| neluL a răspuns (pentru kyjonopsy):

Merge si cu picasa! Are interfata in limba romana si este cel mai usor program de editat poze si facut videoclipuri (slideshow). Dupa instalare da click pe ->''Creati''->Film->Din selectia ->aici incepi sa creezi un film. http://www.videotutorial.ro/? p=543

Daca vrei Movie Maker trebuie sa stiu ce windows ai si apoi sa-ti caut o versiune compatibila cu windows-ul tau. Daca sti ca l-ai avut in computer cauta-l in Disc Local C -> Program Files sau in Start ->Run -> Windows Mpvie Maker.

Succes!

Am windows 7, dar la picasa cum fac sa selectez numai pozele care vreau sa apara in film ca mi le da pe toate dintr-un album si cum pot sa le schimb ordinea si sa scriu ceva pe poze?

Multumec mult! esti tare!

Cu placere! bye, bye wave

Fa un dosar nou cu pozele care vrei sa-ti apara in videoclip (le asezi si in ordinea aparitiilor) si apoi e de ajuns sa deschizi dosarul si intra toate in videoclip in ordinea aleasa de tine.
Ca sa scrii pe poza: trebuie sa scrii dinainte de a baga poza in videoclip in Picasa sau in Paint ->scrii ce vrei pe poza si apoi o bagi in dosarul acela nou gata modificata. Nu faci multe lucruri cu Picasa e mai rudimentar ca program! Daca vrei un program cu multe efecte foloseste Sony Vegas Pro sau Magix Xtreme PhotoStory on CD & DVD Deluxe.

| darrio2007 a răspuns:

Deschide Picasa si acolo le ai pe toate.