| intrebpisici a întrebat:

Eu nu pot sa inteleg de ce nu inteleg romanii nostri nimic si stiu decat sa vorbeasca fara sa cunoasca? Ca x e lenes xa y e prost? Pai ma ca sa dai diagnostic de iq scazut cuiva ar trebui sa il supui si la niste teste etc plus ca sunt unii timizi care poate au blocaje la anumite chestii, trebuie analizat mai profund.

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Care a fost de fapt faza care a declansat acest mini rant?

| TimberWolf a răspuns:

Pai e mentalitatea mediocritatii, am mai spus asta, ai femeie frumoasa ce dracu cauta aia cu tine, ai femeie urata ba, alta nu gaseai si tu? esti bogat, de aia esti bogat ca furi, esti sarac, de aia esti sarac ca n-ai facut nimic, esti barbat bine si puternic esti asa ca esti frustrat si misogin, esti un las si baietel esti vai de capul tau.
Nu-i mai lua in seama si vezi-ti de drumul tau nu te impotmoli in mocirla.

| mODIN a răspuns:

O sa dau o perspectiva foare pesimista aici, dar cred ca e ceva in noi insine, ca romani, care ne face sa fim asa.

Acum 150 de ani scria Titu Maiorescu o lucrare, "In Contra Directiei de Astazi in Cultura Romana", in care se plangea fix de chestia asta. Superficialitate, graba in a obtine rezultatele muncii de mantuiala, aversiune la gandire critica.

Cum Dumnezeu a putut de atunci pana acum sa aiba loc unirea, doua razboaie mondiale, ascensiunea si caderea comunismului, aparitia internetului, trei din cele mai mari crize economice din istorie, nenumarate curente culturale si cumva noi tot la fel am ramas laughing

| StoicAnalysis a răspuns (pentru mODIN):

Lenea si confortul prietene. Lenea si confortul... Ne chinuie pe toti. Mai ales pe noi romanii. Cum zicea si Teo intr-un stand-up: "La noi, "sa te plangi" e sport national" laughing

| TimberWolf a răspuns (pentru mODIN):

Educatia, totul pleaca de la educatie.

| TimberWolf a răspuns (pentru TimberWolf):

Parintii stau pe telefoane, n-au timp sa discute cu copii lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...