| solo123 a întrebat:

Eu nu prea mă uit la vloggerii români. Dar mai nou cred că ați auzit și voi de cearta de pe YouTube (dintre frații Gogan și alți youtuberi). Am ascultat și eu piesa, și mesajul mi s-a părut relativ-bun. Adică pe YouTube-ul Românesc se promovează foarte mult vulgaritatea, sexualitatea, etc. Că nu a fost transmis în cel mai bun mod acest mesaj, e altă treabă. Am văzut că mesajul nu a fost deloc primit, ci criticat. Că fiecare poate să se comporte cum vrea. Că aceia care critică conținutul vulgar sunt considerați închiși la minte.
Am zis să văd și videourile celeilalte "tabere"... Videouri cu adolescenți vorbind despre sex, vorbind vulgar, oameni care nu știu cânta, dar considerați artiști. Sincer, mă gândeam să văd mult feedback negativ la aceste video-uri, dar videourile acestea aveau un feedback pozitiv.
Ce părere aveți de acest conflict?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu personal am cunoscut multe persoane in varsta si au o educatie de oamenii scarbosi,vulgari,rai,comunisti, prosti, deci pe ei cine lea educat ca Youtube nu exista atunci? educatie nu o ai de pe internet, bine ar fi ca scoala sa educe, nu cred ca prosti care injura pe Youtube e din cauza acelor useri, pur simplu asa e comportamentul tiganesc a multora din tara asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am auzit de așa ceva.

| EneCristian a răspuns:

Este vorba de ceea ce le plac copiilor fiindca majoritatea care apreciaza aceste video-uri sunt copii (10-14 ani) Conflictul e simplu Lasa oamenii sa vada ceea ce vor si nu critica cand si tu urmaresti acelasi principii multe din aceste video-uri sunt facute strict pentru atentie si de aceea si fratii gogan au facut acest video tot pentru atentie asta este criticat ipocrizie. Mesajul in sine nu e nimic nou e vorba de fiecare si nu ar trebui atacati cei ce aleg un anumit tip de content. Fiecare vizioneaza ce vrea.