| chiftelutacrocanta a întrebat:

Eu nu respect pe nimeni in lumea asta,singura persoana pe care o respect sunt eu,eu sunt zeul meu si ma respect,de ce as respecta alti oameni cand toti is pe interes,sefii vor sa-i slavesc,sa profite de mine,prietenii vor sa-i apar,sa ii ajut,parintii vor sa se laude cu mine in fata oamenilor ca cine-s ei,eu ma respect pe mine numai,iubesc oamenii pentru simplul fapt ca sunt creaturi existente,dar de ce i-as respecta? Apropo,cine vrea sa-i pup picioarele,pentru mine pupatul picioarelor inseamna ca pretuiesc existenta, cine vrea?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nici parinti ma?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

El e buricul pamantului, ce stii tu.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci pamantul e o grasa cu buric mare cool

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"un". E purtator de penis nu de vagin

Răspuns utilizator avertizat
| Donsavas a răspuns:

Dacă nu respecți oamenii, înseamnă ca nu cunoști valoarea omului, deci nici valoarea propriei persoane. Toți suntem valoroși și egali, indiferent de aparente. Respectul apare ca urmare a conștientizării valorii pe care o întâlnim la fiecare dintre noi. Chiar dacă ceilalți nu îți cunosc valoarea și nici pe a celor din jurul lor, înseamnă ca ei înșiși se "devalorizează" prin inconștiență ai nepăsare. Atunci când respecți pe cineva, nu respecți persoana cât te respecți pe tine și mai ales pe tine! Sunt persoane pe care nici eu nu le agreez, dar le salut cu respect încercând sa mă detașez, pentru ca o fac pentru mine, pentru liniștea mea. Persoanele respective, imi răspund asemenea, ba chiar și au recunoscut propriile greșeli în ceea ce mă privește, dacă au greșit ei, așa și eu. Pentru a ți găsi pacea interioara și respectul de sine, trebuie sa cunoști valoarea omului, indiferent de poziția acestuia.

| Lioana a răspuns:

Respectandu-i pe ceilalti vei fi si tu respectat. Poarta-te cu ceilalti asa cum ai vrea sa se poarte si ei cu tine!

Răspuns utilizator avertizat
| P4rAd0x a răspuns (pentru Lioana):

Este ceva general, si sa stii ca am ajuns sa il inteleg. Nu toti oamenii merita respect, exista si animale care arata ca oamenii.

| Lioana a răspuns (pentru P4rAd0x):

Faptul ca respecti oamenii, chiar si pe cei care nu merita, te face in primul rand pe tine om. Daca ajungi sa nu mai respecti anumiti oameni iti va scadea si tie valoarea.

| P4rAd0x a răspuns (pentru Lioana):

Faza e ca pur si simplu nu am nevoie sa fiu apreciat de ceilalti sau sa ma respecte cineva. Prefer sa merg dupa parerea mea, dupa cum ma consider eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebuii sa o respecti pe maicata, avand in vedere ca si acum freci menta pe banii ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur,ai dreptate.Esti cel mai important din universul tau.
Cinsteste-te asa cum se cuvine!happy