El e buricul pamantului, ce stii tu.
Deci pamantul e o grasa cu buric mare cool
"un". E purtator de penis nu de vagin
Dacă nu respecți oamenii, înseamnă ca nu cunoști valoarea omului, deci nici valoarea propriei persoane. Toți suntem valoroși și egali, indiferent de aparente. Respectul apare ca urmare a conștientizării valorii pe care o întâlnim la fiecare dintre noi. Chiar dacă ceilalți nu îți cunosc valoarea și nici pe a celor din jurul lor, înseamnă ca ei înșiși se "devalorizează" prin inconștiență ai nepăsare. Atunci când respecți pe cineva, nu respecți persoana cât te respecți pe tine și mai ales pe tine! Sunt persoane pe care nici eu nu le agreez, dar le salut cu respect încercând sa mă detașez, pentru ca o fac pentru mine, pentru liniștea mea. Persoanele respective, imi răspund asemenea, ba chiar și au recunoscut propriile greșeli în ceea ce mă privește, dacă au greșit ei, așa și eu. Pentru a ți găsi pacea interioara și respectul de sine, trebuie sa cunoști valoarea omului, indiferent de poziția acestuia.
Respectandu-i pe ceilalti vei fi si tu respectat. Poarta-te cu ceilalti asa cum ai vrea sa se poarte si ei cu tine!