Am facut inot o perioada scurta, suficient incat sa stiu. Treaba e sa nu obosesc/
Nea, am renunțat să mai fac asta
Eu am invatat la clubul Rapid, cu foarte mult timp in urma. Poti sa inveti platind un curs, e cel mai bine, in felul asta vei inota corect. Iar inotul este cel mai bun sport de intretinere, eu am abonament la Dinamo (insa tin in continuare cu Rapid).
Frică te trage la fund. Scăpa de frică, ai încredere că poți pluti pe apă și da din mâini. Eu am învățat la mare in apa mica. Faptul că știam că pot pune picioarele jos la nevoie îmi dădea incredere, văzând că reușesc să mă mențin la suprafață îmi dădea și mai mare încredere să continui.
Pentru înot trebuie să îți faci rezistență, altfel obosești repede.
Nu am invatat ca nu am avut unde, desi mi-ar placea. Insa iti recomand sa te duci la un centru specializat unde exista profesionisti. Ei stiu mai bine cum sa te invete astfel incat sa nu existe niciodata pericol de inec.
Cară-te naibii de aici, esti penibil
Nu ma inteleg cu ea.
N-ai altceva mai bun de făcut decât să mă enervezi?
Ok, am inteles nu ai chef de glume, minciunele si alte prostioare astepti sa iti raspunda cineva serios... asteapta
Niciodata nu mi-au placut trollii
Interesant. In general oamenii apreciaza oamenii ca ei, nu se intampla sa nu ii placa. Ce chestie.
RubikSD întreabă: