Citeste caracteristicile tuturor zodilor din horoscop si probabil te vei regasi in majoritatea, nu cred ca are importanta horoscopu, in noroc nu pot sa nu cred dar probabil eu numesc noroc altceva decat tine, de vise nu se stie multe dar cred ca au ceva legatura cu subconstientu nostru
Chestia asta cu zodiile e simpla: cativa oamenii nascuti intr-un interval de date au o personalitate asemantoare unul cu celalalt bla-bla (prostii astrologice si pshihologice). Tu asculta doar ceea ce iti spune inima, straduieste-te sa fi foarte buna in ceea ce faci si fi un om cu coloana vertebrala, caci restul sunt detalii. Nu te ghida dupa horoscop, e inutil (la fel ca o femeie ce iti ghiceste viitorul si esti fericita cu sot blond si doi copii).
In concluzie, poate avea o anumita important si sa-ti spun de ce : subconstientul tau iti preia orice gand insistent si iti formeala usor faptele. Daca crezi, faci. Tu faci tot, nu horoscul. Lasa-l balta si fii fericita.
O sa fiu, ideea e ca mi-am citit si eu o singura data in viata mea horoscopul pe ziua respectiva si la naiba nu am crezut, prea se legau toate. Karma is really a ***! Nu mi-am ghidat viata dupa horoscop si nu o voi face nici de acum incolo. Il las balta sa fi si tu fericit