| piciuk a întrebat:

Eu nu sunt o persoana credincioasa, adica nu merg la biserica deoarece am o oroare de a merge acolo. sa trecem la subiect, doar ce au venit rudele mele de la biserica si am iesit afara pe sala (stau la casa) si am vazut o lumina trecand pe tavan de-a lungul salii.nu avea cine sa lumineze si nici cu ce. mi s-a mai intamplat asta acum cativa ani tot de Paste cand a trecut o lumina ca un fulger la doi centimetri de capul meu prin geam si care s-a dus la bec si a iesit pe alta fereastra... poate veti rade de mine, dar poate sa fie asta un semn? sau ceva, nu stiu nu pot sa imi explic de ce se intampla asta. va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. va multumesc!

3 răspunsuri:
| Anelise_2071 a răspuns:

Si eu am vazut un lucru ciudat ca ceva de genul acesta...eram in camera mea...am scapat o fotografie pe jos, nu o gaseam. Dupa o secunda am auzit un zgomot de hartie, m-am uitat pe birou si am vazut fotografia, zici ca apicat din tavansurprise

| piciuk explică:

Pai din cate m-am interesat si eu pe celebrul google fulgerele astea globulare lasa ceva semne, topesc un geam, ceva. nu apar si dispar din senin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numesc fulgere globulare si au diferite marimi. Este cunoscut faptul ca, aceste micute fulgere globulare baga in sperieti oamenii, mai mult sau mai putin. Ele apar doar in anumite conditii ale mediului inconjurator. Una peste alta, ar fi bine sa prinzi cateva, le furi energia si, mai scapi cateva luni de plata facturii la Renel laughing