Ca să vă urcați pe acoperișul unui bloc, ar trebui să primiți mai întâi permisiunea ca să faceți asta. Altfel, violați o proprietate privată.
Practic da dar ilegal nu este, cel puțin nu prea...
Dta spui nu prea, iar eu răspund, cam da.
Altfel, nu ar fi încuiate cu lacăte intrările pe acoperiș.
Eu nu am găsit nici un articol în care sa scrie ca e ilegal, de încălcat proprietatea în caz ca nu locuiești acolo da, dar nu am auzit ca e ilegal. Sunt unele blocuri care au acoperișul amenajat ca și o terasa dar nu ne dam seama care și ne-am pierde timpul dacă am încerca la toate blocurile pana nimerim o trapa sau o ușă descuiata/deschisa
Este proprietatea cuiva, da sau nu?
Este.
Ce faci când te urci pe acoperiș?
Pătrunzi pe proprietatea cuiva fără să ceri premisiunea. Este o proprietate un tu poți să strici izolația încât să plouă în apartamentele de la etaj. Nu este nevoie să fie un articol special care să îți interzică.
Dar nu puteti incerca la o casa? Nimeni nu o sa lase niste copii pe un bloc (cu toate ca nu va stiu varsta)
Suni la un interfon random si zici ca esti curier, te lasa sa intrii si urci pe scara, nu i asa greu
Știu asta doar ca majoritatea au trapele alea prinse cu ceva și dacă stam sa ne ducem la toate blocurile pana nimerim o trapa la care avem acces o sa ne ia prea mult timp. Îmi poți da mai multe sfaturi?
In tei sunt multe blocuri pe care te poti urca, cotacteaza un prieten care are cheia de la trapa
Sunt din Constanța
Atunci bafta, mai bine du te pe plaja