| greg a întrebat:

Eu sper sa incetam cu certurile pentru ca in principiu noi suntem aici sa ne ajutam. Avand in vedere cum stau lucrurile cred ca 2 inamici nu s-ar ajuta unul pe altul.Desi am promis ca n-o sa-l mai bag pe Emil in seama o sa-l ajut daca are vreo intrebare. Daca nu are nevoie de ajutorul meu eu tot i-l dau.Asa vreau sa faca si el. Vreti sa terminam cu certurile:crestini vs atei sau folositor vs stupid sau "glumet" vs "prost"? Sau sa nu mai puneti intrebari de genu : cine e cel mai popular? sau mai frumos? Fiecare sa-si tina parerea pentru el!
Raspunde cu Da sau Nu daca esti de acord cu mine sau cu Nu! Una e sa il intepi putin pe celalalt si alta e sa faci din fiecare intrebare si raspuns razboi si ironie.Inca ceva important: Cand raspundeti la orice intrebare nu trebuie` sa ganditi urat asupra cuiva sau sa credeti ca raspunsul vostru e cel mai bun si nu e luat ca atare, va faceti propria opinie dupa ce analizati raspunsul vostru in comparatie cu celelalte.Indiferent de ce vreti voi eu voi continua sa fac ca mine pentru ca asa e cinstit si folositor. Da sau Nu? 0 cearta si evolutie sau cearta si involutie(mentala)?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da. Eu incerc sa fac asta... Mi-a venit uneori sa comentez la diferite raspunsuri care s-au dat in gluma, dar m-am abtinut de fiecare data. Sunt aici ca sa ajut pe cine are nevoie... Nu sa ma cert cu cine nu are altceva mai bun de facut. Respect!

11 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, eu sunt de acord.

| moonY a răspuns:

Am vazut un film bun si simt ca sunt indulgenta in seara asta.
da, sunt de acord.am incercat sa aplanez conflictul in privat, pentru ca TPU se transforma in circ.INSA fara rezultat. a incercat sa ma jigneasca .declarandu'mi razboi.citez :"o sa-ti fac viata amara " rolling on the floor
ceea ce el nu intelege este faptul ca, tot ce conteaza e viata reala, nu ce spune un...pe site.
incerc sa'l ignor, cred ca doare mult, de continua sa iasa in evidenta in felul asta.
stiu ca cel destept cedeaza si voi face tot posibilul sa ma abtin. daca nu reusesc e pentru ca un comportament de om al pesterii e greu, aproape imposibil de tolerat.

oricum, ai avut o initiativa buna.

| anonim a răspuns:

Dupa cum observ, nu am avut decat un schimb frumos de replici, si deja mi-ai acordat o deosebita atentie.ma consider flatat, inseamna ca acea fraza magnifica functioneaza.insa tin sa-ti spun ceva, pe care tu sigur nu il stii, aici nu noi am inceput primii, si spun noi, facand referire la toti ceilalti care nu sunt pocaiti, ci voi.eu nu sunt de mult timp pe acest site, insa sunt persoane care au preferat sa plece, decat sa supoerte anumite ineptii din partea voastra.pe tine te scot din ecuatie cand spun voastra, si asta pentru ca nu cunosc indeajuns de bine care a fost contributiea ta.insa daca cineva ar trebui sa inceteze, atunci voi trebuie sa fiti primii care sa faceti pasul, si mi se pare logic, atata timp cat tot voi ati inceput.decat sa expui aceasta mica compunere aici, mai bine discutai cu ai tai in particular, dupa care ne expuneai rezultatul discutiilor.vezi ca s-a mai incercat asa ceva si din partea altor persoane, insa in fata spunea acest lucru, iar in spate isi freca mainile de bucurie ca am lasat-o sa inteleaga faptul ca ar avea dreptate.nu noi ne bagam in seama, ci voi.deci,inainte sa scrii acest ''pomelnic'' aici, te rog frumos sa vorbesti cu ''grupuletul vesel''al tau, dupa care vom ''ingropa impreuna securea razboiului''. sper ca vezi si ghilimelele, nu? asteptam reactiile voastre.

| greg explică:

Moony cred ca nici tu n-ai fost cheie de Biserica si poate aceeasi parere, sau mai rea, are si el despre tine.Asa ca intelegeti-va unu pe altul.Fiecare crede ca el are dreptate si asta nu e chiar rau(Uneori). Numai ca trebuie` sa fim civilizati si sa scoatem ce e mai bun din noi, in legatura cu orice(nu ma refer numai la intrebari si raspunsuri acum, ci chiar la orice).

| greg explică:

Pt Ceciliarepede : Vreau in primul` rand sa-mi cer scuze ca ti-am dat stupid, am gresit, meriti folositor si inteligent.
1.Deacord cu tine
2.Am citit si la cat de frustrat parea sunt sigur ca avea motive serioase (dar nu facem aici judecati asa ca va rog terminati cu comentariile astea stupide)
3. Mie mi se par raspunsuri stupide, pentru ca am vazut traficanti mari de droguri prinsi in Romania si pentru ca drogatii uneori au criza lor pentru ca n-au marfa. Daca aveau politicieni in spate, atunci nu mai exista asa ceva si din definitia inteligentei eu nu am inteles nimic. Oricum recunosc ca si supararea pe el m-a facut sa-i dau Stupid.De acum inainte o sa dau stupid doar cand raspunsul e de stupid asa cum dadeam la inceput.
4.Sanctionezi dar nu cu RAUTATE si nu ma sanctionezi pe mine ca zic "Doamne ajuta!" si ca am scos in fata ce vroiau ei sa evidentieze(venim la mamaliga).
5. Apreciez foarte tare pentru ca m-ai ajutat si mi-ai deschis ochii cum ca am gresit cand am dat stupid.Nu te-am fortat sa dai raspunsul si cu un raspuns nu ma cumpara nimeni asa ca nu sunt magulit. Apreciez, merci frumos!
Eu zic sa nu mai facem judecati pentru ca stam pe loc
V-am zis ca fiecare are dreptatea lui
Da sau Nu? atat vreau fara scuze si acuze si motivatii

| floryroscata74 a răspuns:

Sunt in totalitate de acord cu tine mai.

| floryroscata74 a răspuns:

Sunt in totalitate de acord cu tine mey.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu tine, dar am unele comentarii:
1. Pentru mine a ajuta pe cineva nu inseamna sa-l mint frumos si sa-i spun ce-si doreste sa auda. Nu-l ajuta la dezvoltare. Sa-i atragi cuiva atentia asupra faptului ca face greseli il ajuta sa-si asume asta si eventual sa corecteze. Dar ce se intampla pe acest site daca faci asta? Te injura, iti da stupid si apoi isi editeaza repede "perla" sa nu mai vada si altii.Asta pentru ca nu suporta adevarul, nu recunosc diferentele umane, nu respecta drepturile omului.
2. Spui ca Moony nu a fost usa de biserica. Eu te intreb daca ai citit in ce fel a fost jignita si ofensata intr-un limbaj mitocanesc? Te mai intreb si vreau sa-mi raspunzi punctual cu cine si-a permis ea sa vorbeasca asa?
3. Emil e o persoana inteligenta. Chiar daca ai intrat in polemici cu el, asta nu se schimba. M-am uitat inainte sa-ti raspund la profilul tau si am vazut ca l-ai taxat cu stupid pentru raspunsurile legate de legalizarea drogurilor si definitia inteligentei. Mie mi se par niste raspunsuri briliante. Tu ai dreptul sa nu le consideri asa pentru ca oamenii sunt diferiti, dar oare ce ma face sa cred ca nici tu nu crezi altceva? Doar votezi asa fiindca nu ti-e simpatic individul. E corect?
4. Trecand peste certuri am avut ocazia sa vad pe acest site raspunsuri argumentate solid, se vedea ca oamenii astia au citit ceva la viata lor( imi vin in minte acum: zbenguici, selfhelp, no god, dar sunt sigur si altii). Astea ajuta! Am vazut insa si persoane care-si sustin punctul de vedere cu injuraturi, tipete, catalogari, generalizari, care sustin sus si tare: e alba sau neagra findca asa zic eu (imi vin in minte cativa, dar chiar nu mai am chef sa ma cert cu ei). Astia nu ajuta. Si daca uneori ii sanctioneaza Emil sau altii eu sunt pro.
5. N-am mai dat un raspuns atat de lung pentru ca n-am rabdare si n-am nici timp. In acest sens, ai putea sa fii magulit de atentia pe care ti-am acordat-o.
Iti doresc numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Sunt total de acord.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt de acord.fiindca din contradictii se nasc adevaruri.si eu am principii sanatoase de viata. da sunt unii care chiar trebuie pusi la punct.mai sunt cativa care pun punctul pe i. dar dedesubt! si astia trebuie pusi la punct.toata lumea trebuie pusa la punct.ca nu e chiar asa. deci, pe mine ce ma mai amuza? daca toti ne periem pe aici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt pentru!