| gabi135 a întrebat:

Eu sunt clasa 6 sunt rusinos, cuminte (zodia berbec) şi sunt mai mic la înălățime.
În clasa 3 a venit o fată în clasa noastră, ea este frumoasă,cuminte,glumeață, nu înjură şi c-am ruşinoasă(se potriveste foarte mult cu mine nu doar la suflet la mai multe chiesti) imediat după ce am văzut-o mi-a plăcut de ea dar nu am avut niciodată curajul să mă vorbesc cu ea sau să mă împrietenesc cu ea.Pracric din clasa 3 până în clasa 6 nu am vorbit cu ea niciodată.Ea nu prea vorbește cu băieții dar cu ceilalți mai vorbește dar cu mine nu.Nici nu ma întrebat vreodată ceva sau sa vrea să vorbească cu mine şi ea nu cred că mar băga în seamă.Dar eu aş vrea să fim prieteni sa vorbim dar nu știu ce să fac şi îmi este ruşine. Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| Dan193 a răspuns:

Ideal ar fi sa fii asezat prin vecinatatea ei, insa daca nu esti, atunci gaseste motive ca sa ai nevoie sa treci pe langa ea, pe langa banca ei - sa ai ocazia sa intri cu ea in vorba.
Presupun ca nu prea iesi din clasa pe la pauze, daca zici ca-i mai timida. Asa ca la o paza scoala-te din banca si incepe sa te primbli prin clasa, fa-te ca faci ceva/te gandesti la ceva si cand esti mai prin apropierea bancii ei, opreste-te brusc si zi "Mi s-a terminat cerneala in stilou, are cineva vreun pix? (Numele fete-i de care iti place) ai un pix in plus? De acolo poti vorbi putin cu ea, ca "mai ai atatea lectii si n-ai pix, cum ai putut tu sa nu-ti iai unul de rezerva si ca asa mult ti-a mers ca ea are, etc" Cand iti intinde pixul zambeste putin si spune "multumesc (numele ei)" daca n-ai sa uiti.
Ai grija cand intrebi de pix sa fii in vizorul ei, nu vrei s-o faci cand e intoarsa cu spatele la tine, si spune-o putin mai tare, ca vezi sa te auda.
Inapoi nu il intorci in aceeasi zi. In primul rand vei avea vreo 2 extra propozitii sa vorbesti cu ea a doua zi cand il dai, cerandu-ti scuze ca-i uitat complet, plus ea se va gandi la tine pe parcursul zile-i ca pixul ei e la tine, etc.
Cand il dai inapoi, te apropii de ea dimineata deodata cum o vezi, te saluti, intrebi ce mai face, ceva de vreo lectie (daca aveti vreun test - daca s-a pregatit, ii povestesti si tu, cat timp tie ti-a luat, daca ati avut ceva compuneri de scris, povestit, texte de citit, super grele probleme la mate, etc) mai pe scurt vorbeste cu ea si cu persoana cu care ea sedea, daca era cu cineva. Si intoarce-i stiloul, multumeste-i inca o data, etc.
Si mai gandeste-te si tu la alte oportunitati de-astea.

| gabi135 explică (pentru Dan193):

O să încerc.Şi îți mulțumesc că mi-ai răspuns!

| Dan193 a răspuns (pentru gabi135):

Cu placere, sper sa-ti mearga! b( ~_^ )d

4 răspunsuri:
| m1dn1gh7 a răspuns:

Salut, esti adolescent acum, ai nevoie sa comunici si cu fetele pentru a nu parea un speriat de bombe si a te integra mai usor intr-un grup. Poti face un lucru foarte simplu, te duci la ea intr-o pauza, ii spui "Heiii, ce faacii? big grin" zambind si uitandu-te la ea tot timpul. Incearca sa pari deschis in fata ei, succes.

| gabi135 explică (pentru m1dn1gh7):

Eu mai comunic cu unele fetele uneori doar că nu un comunicam cu ea şi este ciudat ce ai zis să îi spun.