Bună (:.
deci...deci... să ştii că M-AI ENERVAT, DA?! CUM ADICĂ NU SE SĂRBĂTOREŞTE ŞI AICI?!
eu în fiecare an fac câte ceva de halloween, indiferent dacă lumea spune,, îi plagiem prea mult pe americani, ăhăhăh", eu nu sunt de părerea asta. dacă vrem să ne distrăm, o putem face, corect? (adică cine ne-ar opri? )
sculptez dovlecei şi îi pun prin casă, bineînţeles, după ce le fac şi nişte feţe malefice, îmi cumpăr peruci şi mă strecor în baie, umblând prin machiajele mamei mele (sunt un pic mai închise la culoare) şi îmi dau cu ele pe faţă, indiferent cât de groaznic arăt. (asta e şi ideea, duh ). sting luminile şi mă pun pe citit poveşti de groază la lumina unei lumânări, şi vai dar ce senzaţie super ai!
Poate nu mergem la colindat, dar putem face ceva drăguţ şi în casă. poţi face şi tu ce fac eu, şi vei vedea că te vei distra.
Happy Halloween!
Buna
asta e necazul tau cel mare?
romanul sarbatoreste din orice, si la necaz si la bucurie, tot sarbatoreste, ai vrea sa fie sarbatoare nationala? nu e sarbatoarea noastra, asa ca, cine vrea sa o sarbatoreasca, nu are decat sa isi urmeze instinctele, avem destule sarbatori autentice, asa cum a zis si userul Angycut.
O zi buna
Nu crezi ca am preluat destule tampenii din alte tari? Avem obiceiuri mult mai frumoase decat multe alte tari si le neglijam pentru ca noua de place,, hallowen-ul'' si,, valentine's day'' in loc d e dragobete...astea sunt tampenii care au inceput sa apara din scoli...profesorii de engleza au adus toate tampenile si automat copii le-au preluat.
Fiecare tara isi are traditiile si obiceurile lor.Ii vezi tu pe americani purtand martisoare? Sau pe englezi umband cu plugusorul? De ce am imprumuta noi sarbatorile de afara.
Cu o simpla cautare pe net vei afla ca romanii au traditii frumoase.
Asta nu te opreste sa propuni diriginteluisa sarbatoriti Halloweenul la scoala.
Mi se pare un eveniment de căcat.
Și da, se "sărbătorește" și la noi. E mai mult o chestie de marketing.
În ziua aia sunt o mulțime de idioți care organizează petreceri tematice și unde toți o ard cât mai penibil cu costumele lor de 2 bani.
O prostie. Nu e sarbatoare romaneasca deci de ce s-ar sarbatori?
Avem si asa destule obiceiuri. asta ar mai lipsi.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: