| Amaliamalia a întrebat:

Eu sunt genul de persoana care ma inteleg mai bine cu cei mai in varsta decat mine, cu adultii, parca am mai multa incredere in mine cand vorbesc cu un adult decat atunci cand vorbesc cu un adolescent de varsta mea. Cand vorbesc cu cineva de varsta mea ma controlez mereu, ca sa nu ma fac de ras si incerc sa "fiu pe trend" (cum s-ar zice) insa cand vorbesc cu o persoana adulta vorbesc lejer si ma fac inteleasa mult mai usor fara a-mi fi frica de ridicol (pentru ca stiu ca aceea persoana m-ar putea intelege intr-o alta masura, datorita experientei sale, comparativ cu un adolescent) E drept ca intr-o conversatie cu un adult, ca adolescent nu pot folosi cuvinte de tip argou, pentru ca nu le-ar intelege, insa nici cu un adolescent de varsta mea, nu pot comunica, doar la un anumit nivel. Voi ce parere aveti despre comportamentul meu?

3 răspunsuri:
| Jeny1 a răspuns:

Nu uita că adulții aceia au fost la rândul lor adolescenți așa că nu cred că nu ar înțelege argoul. Mie mi se pare normal, ca cineva ca tine, care are un alt nivel al inteligenței decât media, să poată discuta liber cu un adult. Good for you!

| BoGhDaN a răspuns:

Nu mi se pare normal comunica mai mult cu coopii de varsta ta daca nici cu fete nu vorbesti nu e normal

| Amaliamalia explică:

Nu consider acest avantaj ca un motiv pentru a ma simti superioara celor de varsta mea, discut si cu ei, mai mult ii sfatuiesc si ii ajut pentru ca asta imi place sa fac, asta ma face fericita. Insa in general nu am un subiect de discutie comun cu un adolescent, pentru ca nu sunt atat de informata in ceea ce priveste noutatile in materie de muzica, filme, siteuri sau orice altceva ce se discuta