Nu poți să te ascunzi toate viața de propria identitate,sa te minți singura mereu,sa te ascunzi de oameni. Aici nu se trebui sa îți fie rușine, nu te cunoaște nimeni.
Accepta că așa a hotărât natura și mergi cu capul sus înainte, și să nu te crezi inferioara celorlalți niciodată.
Ești o ființă umană.și tu meriti sa fii fericita la fel ca restul, e dreptul tau.
Contează să nu îți fie rușine și față de persoana pe care o vei iubi, restul sunt irelevanți.
Dar cui trebuie sa-i recunosti asta?
De ce ar interesa pe cineva, orientarea ta sexuala?
Cine cu cine și o trage e fix ultima mea problema. Mai am 9999 de rezolvat înainte
Personal nu discriminez deloc persoanele LGBTQ+. Le accept si le respect la fel ca pe cele hetero, nu fac diferențe.
Fă ceea ce vrei, fii ceea ce vrei, nu trebuie sa dai socoteala nimanui de viața ta intimă.
Trebuie sa fii Realista. Societatea e asa cum e - in general traditional/conservatoare, iar Tu esti Tu asa cum esti. Habar n-am de ce esti asa si n-as putea/sti sa spun ca e un lucru rau. Multa lume poate avea multe Pareri-idei, dar nu stiu mai bine ca tine. Nu va fi usor, dar va trebui sa-ti gasesti oameni 'Likeminded', intr-un fel, sa-ti construesti Propria Ta Lume. Adevarul nu e pentru Orisicine. Omul in general are un talent in a face o Arma din Orice. Deci fii Selectiva in fata cui te deschizi.