Avand in vedere ca sunt foarte multe persoane pe Terra, sa nu mai pun in calcul si pe aia de pe Marte, nu. Nu cred ca esti singura.
Tu esti singura care bati campii nu 99%, cred ca peste 100%, deci ar fi timpul sa incetezi cu toate balariile astea de intrebari de pustoaica clocita
Ca sunt de c*cat. Habotnici, blazati, gata sa te injunghie in spate cu prima ocazie, dispusi sa calce pe cadavre pentru a promova profesional si/sau social, aroganti, lipsiti de educatie, ipocriti... sa mai zic?
Peste tot în lumea asta exista oameni rai
Am avut norocul sa întâlnesc și oameni buni în România, oameni care m-au ajutat fără să aibă ceva de câștigat
Ai cunoscut 99% dintre români, ca să îți dai seama că îi urăști? Sau îi urăști doar din principiu?
E si xenofoba pe deasupra. A uitat sa mentioneze.
Vai
banal ce spui
eu ii plac pe romani, gandeste te ca intr o tara straina e totul dificil, incepnad cu limba, apoi cu munca, cu traditia, sunt in plecata din 90, si inca nu stiu sarbatorile,polictica,obiceiuri ca depinde de zone ca si la noi,pe cand in RO este diferit,suntem elastici,practici,avem umor, iti pace face amici usor, nu trebuie sa bagi pe toti romanii intr o oala, sunt oameni super,,, si peste tot sunt tigani, infractori,, dar aici esti acasa
Dar vezi că veganismul nu e tradiție în Spania. Ăia mănâncă destulă carne
Hehe fals! Spania e pe primul loc in europa vegetarieni si vegani in numar mare, apoi pe locul 2 Italia. plus ca sunt f, multe asoicatii pro aniamal, manifestatii. e cool si Romania are multi vegani, oamenii cer crese si gradinite vegane, rets vegane merh super bine. nu prea e de tine
Jamón= Spania
Prosciutto= Italia
bistecca alla Fiorentina= Italia
Carne de cal= Italia, Spania
Iepuri= Italia, Spania
Vânat= Italia, Spania
Le gasesti și în rafturile magazinelor
Du-te in Olanda sau belgia si o sa vezi olandezi sau belgieni care au aceeasi parere despre compatriotii lor
Eu nu urasc, doar evit. A uri ceva sau pe cineva ar inseamna sa consum energie interna pentru a simti acea stare. Din fericire am invatat sa nu consum energie interna nici macar pentru a detesta pe cineva.
justAgirl_8912 întreabă:
Lamistoma întreabă: