Buna mie Lady Gaga ca persoana nu imi place.Dar imi plac cateva melodii, vreo 3.Si ai dreptate sunt cantarete mult mai talentate ca de exemplu:Britney Spears,Madonna,Beyonce,Shakira,Rihanna, Pink, Celine Dion.Si am citit ca i-a luat locul Madonnei si ca acum ea este regina muzicii pop deoarece a avut activitate in ultimii 5 ani parca.Numai bine.
Poate dupa parerea da Lady GaGa nu este `cea mai talentata`.O o iubesc si o consider asa.Are o voce superba si scrie f.frumos[isi compune singura melodiile].Si stilul ei escentric o caracterizeaza si d`asta o ador.Parerea mea, nu te pot obliga sa-ti placa.Bye.
Sunt de acceasi parere cu tine!
Gaga ma scoate din sarite! Parca e venita de pe marte! nu stiu cum pot unii spuna ca'i mai buna ca Madonna, sa zica ca merita sa fie ea regina muzicii pop, nu merita, nu sunt fana a Madonnei si chiar daca a trecut destul de muult si ea n-a mai scos nici o piesaa, a muncit muulti ani si gaguta vine si ii ia locul doar pentru ca asa zice o revista stupidaa? no, fratilor, nu sunt de acord. Ma dezgusta Gaga, nici nu sunt sigura daca e femeie. Isi lipeste sanii cu scoci, isi pune peruci in toate culorile, poarna tocuri in forma dee cevaa! nu exista loc in care sa nu isi faca aparitia cu ceva surprizee... e originala, dar nu regina muzicii pop. Sincer mi se pare ciudata, e ca si cum s'ar spune ac Justin Bieber e mai bun ca Michel Jackson... Nu mi se pare corect sa fie numita regina muzicii pop, e adevarat ca are o muultime de premii, de melodii, o apreciez pentru asta si pentru cat de sus a ajuns dar nu o plac, pur si simplu!
MadaAwwr întreabă: