anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu unul inteleg toti tinerii din ziua de astazi (sau, aproape pe totihappy )Rokeri, rapperi, manelisti si restul... dar, pe unii nu ii inteleg deloc cu stilul lor de imbracat.
Sunt acei "draci ascutiti" (care poarta pietre in buzunar ca sa nu ii ia vantul)au acei pantaloni, pe jumate de fund ca sa se vada chiloteii D&G, Calvin Kline si asa mai departe...
Intrebarea mea este:
Ce rasa de oameni sunt aia? In ce categorie de moda intra? De unde si cum au aparut?

9 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Şi eu ascult hip-hop, dar nu port ţoale de marcă, largi, ca să mă recunoască oricine. Asta e... când ai prea mulţi bani şi nu ai ce face cu ei...sincer mai bine aş da mai mulţi bani unui nevoiaş decât să mă înţolesc aşa de binehappy
Ce am eu mai diferit e părul puţin mai lung ca normal, dar nu făcut cu placa sau cu vreo freză ciudată, ci lăsat normal, natural, şi asta pentru că mi s-a spus că îmi stă bine...thinking

| デイダラくん a răspuns:

D&G? Adica Dany&Gaby? Stilurile astea sunt provenite de la hippioti si gothici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Interesanta intrebarewinking pai sunt rasa disperatilor care incearca sa atraga atentia prin chestii din astea, cateogoria de moda pana ak nedescoperita, au aparut pe pamant si exista de tot timpul numai ca ak au ocazia sa se dezlantuie. pana la urma sunt oameni, dar saracii duc lipsa de atentie, nestiind ce sa mai faca pentru a o avea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raspunsul este simplu : cocalari!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unde dreak i-ai vazut si p-astia, ca eu nu i-am remarcat inca. Cred ca e o noua aparitie in fauna locala rolling on the floor
P. S. Si spuneai ca umbla cu chiloti-n vine? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bgiufgiuiugiu

| smiley11231 a răspuns:

Ori GAY, ori ceva suuuper bogatshi de manelisti. acum se poate... si eu am vazut asa. dar mai multe detalii nu-ti pot da. nu-mi permite creierashul... rolling on the floor. i'm just kidding.

| draculaq a răspuns:

O combinatie intre manelisti si pastilati.
smiley11231, bogati sigur nu tongue

| 6789 a răspuns:

Aia sunt adevarati raperi nu voi care scrieti, si ascultati manele