Buna Bionicle!
Eu cred ca ar trebui sa comunici cu oameni mai in varsta ca de exemplu parintii tai ei ar trebui sa stie acest lucru, sau sa te informezi din domeniul internetului, exista multe domenii din care ai putea primi informatie despre "lumea exterioara " daca vei sta cu mainile in san nu vei rezolva nimic. Ar trebui sa petreci mai mult timp in lumea exterioara. Despre politica te informezi destul din internet chiar si daca politica este un domeniu foarte complex si ipocrit.
Sper ca ti-am fost de folos. Multa Bafta!
Semnat PutinVodka228.
Astea le vei invata la momentul oportun... daca ai pana in 18 ani incearca sa iti traiesti copilaria si sa nu iti fortezi maturizarea. Cand o sa apara astfel de probleme iti garantez eu ca o sa-ti fi dorit sa fi fost ca inainte sa nu te intereseze. Daca vrei sa stii cum se fac lucrurile astea cel mai usor raspuns il vrei primi de la parinti. Despre politica din carti sau de pe internet. Eu ce sa zic de schimbarea mea a inceput pe la 17 ani na... acuma mi-as fi dorit sa fi avut iar 15-16 ani
Fricile se depasesc "aruncandu-te" cu capul inainte in situatiile de care te temi. Viata te va invata si experienta va veni odata cu anii. Nimeni nu s-a nascut invatat. Trebuie doar putin curaj sa treci peste ceea ce gandesti si sa iei viata in maini la momentul oportun. Situatiile iti vor forta mana sa te schimbi.
IAmDone întreabă: