| AnaEindragostita a întrebat:

Eu vreau sa fiu cea mai populara fata din scoala fara batai (bine zis cine imi da dreptate...)asa si eu cum trebuie sa ma comport ca unele fete sunt chiar fitoase zau?:X:X:X:*:*:* Hristos a-nviat!

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Dar ce castigi daca esti cea mai fitoasa si cea mai poplara? iti spun eu ca d obicei p fetele populare si fitoase le urasc cam toti si sunt prieteni cu ele doar din interes.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sincer nu ai cum sa te crezi cea mai populara fata din sc pentru ca asa orike fata ar vrea scuze ca zic fara suparare dar e cam tampita intrebarea

| GabiCh93 a răspuns:

Pentru ce ai face asta?laughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Mai bine ai fi o fată la locul tău decât să fi vreo fată fiţoasă si cu "aere", care se crede cea mai tare şi aşa mai departe.Eu nu cred că a fi o fată populară poate fi ceva benefic pentru tine sau pentru oricine altcineva, de exemplu nu au prieteni adevăraţi, sau poate au prieteni, dar atunci când are ceva greutăţi, o lasă, deci stau cu ea numai din interes, să fie şi ei "cool".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica o persoana populara este cea care se bate, care are fite? Inseamna ca nu cunosti semnificatia acestui cuvant. Popularitate? Unde? Printre oameni orbi sau cu ochelarii de soare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! cai proasta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni sunt rai si cei populari le starnesc invidie fii cum esti tu

| Tp42 a răspuns:

Dar de ce vrei sa fii populara? straight face iti spun eu ca nu ea asa de usor si nici asa de tare. pentru ca incepi ditr-o data sa vezi ca toata lumea vrea sa fie prietena cu tine si apoi vezi ca ai muulti prieteni falsi care vor si ei popularitate si doar de asta sunt prieteni cu tine. plus ca, tot odata, ajungi sa ai multi dusmani, pentru ca foarte multa lume e invidioasa. sad fii tu insuti. :* iti spun astea din propria experienta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine esti tu insati!`happy
Cred ca e cel mai bine.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca o sa iesi in evidenta daca inveti, daca participi la un concurs si iei punctaj maxim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ai vrea sa fi populara ...sincer. Eu sunt printre cele mai populare, dar asa toata lumea vrea sa stea langa mine dar din interes si ma barfesc pe la spate.mai bine nu.eu nu stiu cum sa dau inapoi. daca ar i sa aleg. as alege sa fiu o fata ca oricare alta cu prieteni adevarati! happy