Normal ca da, si uite cand trimiti banii la ei vezi k undeva pe chitanta de la banca sau prin ce trimiti banii scrie OBS adica observatii si scrie pe ea, insemnand plata postei, si gata e mai usor asa, lor nu le zi ca ai scris asta pe chitanta taci din gura...succes imi dai o fundita
Da,am cumparat un aparat foto Nikon! livrarea ajunge in maximum3zile,depinde de zona in care esti, atentie platesti o taxa de3lei indiferent ca este sau nu gratis expedierea, taxa de3lei o platesti, adica daca scrie expedierea gratis ori unde in Romania, atunci platesti3lei o taxa cu care primesti si bon fiscal, e taxa de timbru verde, si daca scrie costurile de expediere sunt suportate de catre client atunci platesti expedierea plus3lei taxa timbru verde, succes
Ok.numai ca mai esti o problema.cand am vorbit cu cei care imi trimit comanda si sa spuns sa platesc banii inainte...asa ai facut si tu?
Da,trebuie sa le trimit lor banii, dar atentie o firma nu trebuie sa iti ceara inainte banii ci la primirea produsului, grija sa nu fie teapa
Poi daca ai spus ca ai cumparat acel aparat foto, si ti-a ajuns asa cum l-ai comandat, iar totul a decurs normal.Inseamna ca nu este teapa si sunt baietii seriosi chiar daca cer banii inainte.Nu?
Normal ca da, si uite cand trimiti banii la ei vezi k undeva pe chitanta de la banca sau prin ce trimiti banii scrie OBS adica observatii si scrie pe ea, insemnand plata postei, si gata e mai usor asa, lor nu le zi ca ai scris asta pe chitanta taci din gura...succes imi dai o fundita
Florentin90 întreabă: