Dumnezeu pentru cei care cred.
Evolutie pentru cei care cerceteaza.
Extrateresti pentru cei care viseaza.
Am fost candva maimute.si acum am evoluat in oameni... dar pacat ca unii oameni nu au observat ca s-au transformat in oameni si se comporta in continuare ca niste animale.ca niste maimute
Am observat si eu ca a mai aparut o tabara in care se zice ca omul a fost creat in laboratoare si au ca zeu suprem un extraterestru.
Iar restul de tabere le stim...imi par mai agresivi cei care cred in divinitati pentru ca cei care sustin evolutionismul sunt ceva mai destepti si prefera linistea unui studiu in biblioteca.
Toti avem aceeasi provenienta, dar e mai linistitor sa stii ca cineva are grija de tine si nu esti lasat la voia intamplarii, vrem si ne dorim cu ardoare ca sa avem tot timpul un parinte alaturi de noi si asa ne culcam seara cu "Tatal nostru" in minte.De cele mai multe ori se profita de cei saraci in numele credintei ca pana la urma sa ne dam seama ca nu ne avem decat noi pe noi.va pup. pa pa
Stiinta spune: "Undeva candva, pe scara timpului, legi rationale ce ordoneaza universul, au construit prin procesul de evolutie al speciilor, animale bipede - masculi si femele - stramosii ai Omului - barbati si femei.
Biblia spune: "Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie."
Extraterestri:"Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat pentru ca nu pot explica si controla fenomenul". Toate sunt credibile si pot fi adevarate.
Suntem cine crezi tu că suntem, şi venim de unde crezi tu... Eu cred în evoluţie...
Buna, mereu a existat si va exista aceasta incertitudine, oamenii mereu vor incerca sa afle cine suntem si de unde venim, parerile sunt diferite, fiecare are punctul sau de vedere si ipostazele lui in gand.Totusi nu v-ati gandit, daca cumva nici una dintre variante nu este corecta? Poate ca nu suntem cine parem a fi si poate ca suntem ff departe de adevar, nu se stie de unde ne tragem, exista doar diferite banuieli, dar cu exactitate nu poti sti, poate ca nimic din ceea ce pare nu este, totusi, cel mai bine ar fi sa avem credinta in cineva, ca totusi e mai bine sa ai credinta, eu dintre aceste variante, prefer sa cred in D-zeu asa cum majoritatea oameniilor sunt de aceasta parere si asa am fost invatata de mica.
Au aparut maimutele care au evoluat si au ajuns oameni. Unii dintre oameni au evoluat prea tare si se cred deja dumnezei in timp ce altii nu au evoluat prea tare si inca viseaza la extrarterestii. :p
Eu cred ca datorita evolutiei am ajuns aici.
Apropo de evolutie, iti spun un banc:
- De ce a coborat femeia din copac?
- Datorita evolutiei.
- Dar de ce a coborat barbatul din copac?
- Datorita gravitatiei.
O zi buna!
Nu ai citit la reguli că nu e voie întrebări cărora nu se poate răspunde? (Gen "Oare mă mărit cu X?")
Oricum, aceste întrebări fac cele mai multe controverse.
De evoluţie nu ştiu, în Dumnezeu cred, iar de extratereştri chiar nu îmi pasă
Ne-a creat Dumnezeu. Pentru mine nu exista nici o indoiala in privinta asta! Evolutia este o inventie care nici macar nu poate fi dovedita stiintific, iar extraterestrii nu exista.
Zorialbi dar tu poti dovedi ca dumnezeu exista? si nu-mi zice citate din biblie ca daca eu iti zic ca ieri m-a vizitat un duh ma crezi nebuna, dar daca scrie in biblie ca s-a coborat un sfat tu crezi. daca este scris nu este neaparat adevarat deoarece si capra cu trei iezi este o povese adevarata, nu? sau crezi pentru ca iti zice tie popa, ca daca este asa atunci si eu cred ca pe mine m-a adus barza ca mama mi-a zis si trebuie sa o cred.
Lolita, nu este o dovada faptul ca Fiul lui Dumnezeu S-a intrupat pentru noi si a venit pe pamant sa fie rastignit pentru pacatele noastre, desi El este fara de pacat? Si in vremea aceea ca si acum existau oameni care credeau in El si oameni care nu credeau. Ce imi ceri tu mi se pare ciudat. a "dovedi" ceva... daca te referi la fapte, asta e o dovada: Iisus Hristos a murit si a treia zi a inviat. Ce om ar putea sa faca asta? Si cine poate da viata in afara de Dumnezeu? Nici macar un fir de iarba nu poate rasari fara voia lui Dumnezeu. Cine ar fi putut sa creeze natura pe care o vedem asa de frumoasa si armonioasa? Uita-te in jurul tau... Numai bine!
Noi suntem niste finte ciudate pentru ca noi nu putem zbura sau folosi superi puteri putem gandi, manca, dormi etc. dar omul este o creatura superioara pe pamant dar in alte galaxi cine stie?