Hai, zau, mai Flav. macar din reclama cu faimosul Dorel si tot poti sa ai oarece idee de cum e sa te electrocutezi. In fond, in vise "traiesti" atat experiente cunoscute fizic, cat (n-am gasit alta rima) si din cele despre care ai auzit sau ai citit.
Stai calm...bea mai putin...gandeste-te pe cine ai suparat asa de rau incat sa te fi blestemat si...mergi mai departe.
Ce dracu? Gandim...analizam situatia...ca, doar oameni suntem!
Nu e nevoie sa citesti tratate despre electrocutare. Toti avem mai multa sau mai putina imaginatie. E de ajuns sa citesti niste generalitati, ca imaginatia ta imediat incepe sa brodeze pe langa ele.
Si acum... daca tot ne referim la vise...gandeste-te cate vise nici macar nu ti le amintesti, desi, in momentul in care le-ai avut pareau dureros de reale.
Mie mi se intampla...Imi dau seama ca am visat ceva care mi s-a parut foarte real, dar dimineata, nu-mi mai amintesc nimic din vis...doar ca...am visat.
E normal ca dupa vis sa crezi ca inca esti in el si mie mi se intampla adesea asta cand visez
Cred ca a fost un simplu vis...si eu am visat ca inot si habar n`am sa fac asta
ardnaxur1961, am cateva zile de cand n-am mai baut nici bere macar, deci n-are treaba alcoolul . La asta ma refeream, ca n-am cum trai ceva ce nu stiu cum se prezinta, si nici n-am citit despre asa ceva, adica documentat in linii mari.
Acum, la rece, cred ca totul se rezuma la constientul meu, cum gandeste el ca s-ar prezenta astfel de fenomene, si s-a transpus acum in vis.
Dar ca orice om, am si eu slabiciunile mele. Desi nu cred in vise si-n tot ce se spune despre ele, m-a framantat putin. Acum mi-a trecut. Huuhhh...
Sincera sa fiu, nu stiu sa-ti raspund!
Am avut si eu astfel de intamplare: intr-o zi m-am certat cu tatal meu(nu mai stiu motivul)si cand m-am culcat am visat ca el a murit, si ca il vedeam spirit si nu mai puteam de durere, si plangeam.Pana la urma m-am trezit din somn, si aveam acelasi sentiment de durere, si plansesem adevarat!
Mai, visul e ca si o viata paralela, temporara, fictiva, sau si mixtata cu elemente reale, in care poti, desigur, experimenta si senzatii si trairi pe care nu le-ai avut inca "live"... ( dar mai ai si timp! )... Complementar, cauta si citeste si despre fenemenul de "deja vu", atat aici, in arhiva TPU, cat si din alte surse, ca sa te edifici! In alta ordine de idei, sper sa apuc sa traiesc ziua in care voi putea sa-mi inregistrez visele, la fel de usor cum pot face acum un cd cu muzica! Ce va fi atunci, sa incerce unii si altii sa puna mana pe inregistrarile lui x, y sau z!(iti dai seama atunci idei si surse de scenarii pentru filme?!)... Chiar si ieri m-am gandit la asta! Am avut multe vise frumoase, care meritau sa poata fi inregistrate!, in care am vizitat multe locuri deosebite si am trait lucruri aparte!
MadaAwwr întreabă: