| Emeraude a întrebat:

Exercitiu de imaginatie: daca Romania ar fi o femeie, cum ar arata ea, din punctul vostru de vedere?

Răspuns Câştigător
| MihaiPloiesti a răspuns:

O traseista penala care lar avea ca peste pe base laughing

13 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pai. una fitoasa, care sa se casatoreasca pentru bani. ea provenind dintr`o familie saraca.si nu stiu.nu prea am imaginatie acum

| Rukhsandra a răspuns:

O femeie slaba de 70 de ani, bolnava de cancer stadiu terminal big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandru a răspuns:

La exterior-toate bune si frumoase. Ochi albastri ( marea neagra ), tenul deschis la culoare ( muntii Carpati) cu alte cuvinte o femeie frumoasa, echilibrata.
Din pacate, in interior ar fi jale - S-ar fi imbolnavit cel putin in ultimii douazeci de ani si ar fi avut mari tulburari ale aparatului digestiv. In cele din urma ar sfarsi rapusa de ocluzie intestinala, caci la drept vorbind situatia din Romania ar putea fi comparata cu "matale-ncurcate".

| Alexandru a răspuns:

Nu am mai folosit majusculele de rigoare crezand ca nu este neaparat necesar...e...chiar si asa, tot bolnava ramane

| MidnightLady a răspuns:

Stii tu vorba aia: "pe cat de frumoasa, pe atat de proasta".

| demonangel37 a răspuns:

Mi-e mila de ea saraca daca este printre fiarele aste, criminalii si asasiniii nu cred ca ar trai prea mult happy

| imortal a răspuns:

Omg... una mai grea nu gaseai? imi pare rau ca nu pot sa ma exprim cu as fi vrut, dar nu ma lasa decenta, pot zice doar un singur lucru: "nu as fi stat niciodata cu una ca ea" laughing), dar o sa mai adaug un raspunswinking

| imortal a răspuns:

Asa al 2 -lea este:" o doamna cu 2 fete, micuta ca statura fata de alte doamne, cu un par destul de des si frumos, dar nu aranjat si ingrijit, ochii albastrii ca Marea Neagra, dar involburati ca Dunarea, aceasta doamna vede bine, dar este vazuta prost. aude bine si intelege doar ce vrea. buzele catifelate, cu un ranjet intins cat sa se vada coltii albi si ascutiti. mainile aspre(de atata munca) si foarte, foarte iutzi(meseriase as putea spune laughing mancati-as) picioarele subtiri, foarte denivelate si scurte (strazile, autostrazile), sanii micutzi, ascutiti, usor impietriti, dar cel mai nasol neexploatati. bogatia acestei doamne punctul cel mai mai adanc al ei, este foarte scump, foarte cautat, dar cel mai rau... este exploatat de toti.(petrolul). ce pot sa mai zic se imbraca foarte bine, dar este aspru criticata pentru linia ei vestimentara din cauza ca si-a pierdut originalitatea de altadata, se da cu un parfum foarte frumos de trandafiri, tei, dar care este spulberat de un gunoi de parfum. se hraneste mult si sanatos, isi fce cumparaturile de la mall, desi are in gradina de toate, are bani, dar ii foloseste mai mult la oras, cand se duce pe la tara nu prea e asa cheltuitoare. invata foarte bine(este printre primele 5 la invatatura, dar sta in penultima banca), momentan urmeaza facultatea UE, are o multime de colegi de clasa, majoritatea foarte "buni" prieteni din copilarie. si ce pot sa mai adaug la final este motto-ul acestei doamne "sa traiti bine"

| pandaX3 a răspuns:

Ar fi tiganca...

| corado a răspuns:

O femeie frumoasa, simpatica dar neingrijita si ne exploatata!

| smartdjs a răspuns:

Femeile din Ro arata bine recunosc sunt superbe, daca vorbim de Ro ca tara ar arata ca o trase,,,,,,, is... ta

| Ellameh a răspuns:

Ca o baba grasa si suparata rolling on the floor