Nu, versiune de mobile a site up merge foarte bine nici nu ai nevoie de aplicație.
Merge bine in ce sens? Dureaza o jumatate de ora pana iti editeaza un raspuns, raspunsurile utilizatorilor pe care ii ignori iti apar ca la balamuc, practic butonul e degeaba doar ca sa nu mai poti evalua sau raporta raspunsuri sau intrebari.
Am incercat de n ori sa sterg un raspuns, nu am primit niciodata emailul de confirmare nici macar in spam, daca vrei sa iti schimbi poza dureaza 1-2-3 zile pana iti apare (ar putea macar sa ramana cea veche pana ti-o incarca pe cea noua) pentru ca e moderata de o persoana, ca acum 10 ani.
Nickname-ul il poti schimba de cate ori vrei, de nici nu mai stii cu cine naiba vorbesti. Autocorrectul e doar hilar si inutil. Gen imi cer scuze ca nu scriu Instagram cu litera mare, wow nu stiam ca e asa important, in rest toate postarile sunt perfecte dpdv gramatical.
Vitezele de incarcare sunt de-a dreptul comice pentru un site text only practic, mai ales pe login si pe incarcarea de burger menu. Daca ai o notificare nu ai cum sa stii decat daca deschizi meniul. UX level, negative 1. Algoritmul pe baza caruia se face rankingul de useri e neclar, raspunsurile sunt amestecate nu vezi clar care e reply la ce anume.
Magazinul de premii e o gluma, mai degraba penibil decat un selling point, nu stiu de ce se ocupa spatiul ala de pomana.
Nu poti incarca o amarata de poza la raspunsuri, un gif ceva, chestii de baza la un forum in anul domnului 2023.
O tema noua, un dark mode ceva ca sa nu-ti mai prajeasca retina daca faci browsing noaptea, un set nou de emoticoane. Nada.
Practic totul merge din inertie, nu s-a facut nicio dezvoltare, niciun update, nimic, de cine stie cata vreme. Daca nu aduci niste facilitati, feature-uri moderne, site-ul opereaza la 20% din potential pastrandu-i doar pe aia incremeniti de inertie care urasc schimbarea.
Este ca nu ai inteles ce am zis eu nu?
Am inteles foarte bine ce ai zis tu. Nu stiu invers. Toate problemele pe care le-am pomenit ar putea fi adresate intr-o aplicatie.
Pai tocmai ca nu e chiar asa...
Aplicatia nu ar face decat sa prezinte functionalitatea altfel.
O aplicatie nu ar schimba de cate ori poti edita username.
O aplicatie nu ar schimva viteza cu care e interogata baza de date daca acolo e problema la incarcare
O aplicatie nu ar modifica citez "Magazinul de premii e o gluma"
Sigur aplicatia nu ar da posibilitatea de upload media.
O aplicatie sigur ar pastra moderarea pozei.
O aplicatie sigur nu ar face mai clar algoritmul de ranking pentru tine.
O aplicatie sigur nu ar interoga mai bine raspunsurile userilor ignorati samd.
Tu ce vrei de fapt este modificarea functionalitatii server-side, asta nu se intampla printr-o aplicatie decat daca se rescrie tot de la zero, inclusiv partea de stocare de date.
Dezvoltarea unei aplicatii inseamna scrierea de cod nou pentru aproape tot ce tine de functionalitate, indiferent de modul in care codul e scris pentru browser. Si daca tot le rescrii, ai putea sa le rescrii mai bine.
Multe din functionalitatile despre care am vorbit sunt deja scrise pentru zeci de mii de aplicatii din playstore si ar putea fi preluate/adaptate cu efort minim.
"O aplicatie nu ar modifica citez "Magazinul de premii e o gluma"
Sigur aplicatia nu ar da posibilitatea de upload media.
O aplicatie sigur ar pastra moderarea pozei.
O aplicatie sigur nu ar face mai clar algoritmul de ranking pentru tine.
O aplicatie sigur nu ar interoga mai bine raspunsurile userilor ignorati samd."
Pana la urma toate astea depind de dezvoltator si de cum decide sa pastreze/modifice codul, de ce esti tu atat de sigur ca toate astea nu s-ar putea adresa in aplicatie atata timp cat se vrea asta? Sau vrei sa spui ca nu exista aplicatii care au functionalitatile astea?
Si daca tot vrei sa vorbim pe subiect, viteza de incarcare e diferita pe mobil vs desktop, vizibilitatea de exemplu pentru notificari e diferita mobil vs desktop, chestii care se pot modifica/optimiza fara a face schimbari in logica codului.
Ce ti se pare tie ca merge foarte bine pe versiunea de mobil? Ca nu iti arunca textul afara din containere si divuri? La cat de basic e site-ul asta, nu e mare victorie.
Nu ai inteles nimic din discutie.
Eu am zis ca nu e nevoie de o aplicatie pentru ca versiunea de mobile a site-ului merge ok.
Tu pur si simplu ai zis ca TPU in sine, ca si concept are o groaza de chestii care trebui imbunatatite. Sunt chestii total diferite. Si nu, lucrurile nu se imbunatatesc automat doar ca se face o aplicatie.
Dar tu intelegi ce spun eu? Sau jucam jocul ala cu ignorarea fondului de dragul formei?
Bine boss, hai sa ne legam de semnatica si ca tu ai zis ca nu trebuie aplicatie ca merge bine versiunea de mobil. Te-am intrebat "in ce sens merge bine?". Ce ti se pare tie ca merge asa de bine? Concret. Mi-ai raspuns ceva? Tu erai prea preocupat sa-mi reprosezi ca nu am inteles ce ai zis tu.
Iti zic eu ca nu merge bine versiunea de mobil, ti-am si dat concret 2 motive pentru care nu merge bine, chestii de optimizare, fara nicio legatura cu aplicatia. Si ti-am mai zis in plus, ca sunt FOARTE multe lucruri de imbunatatit la platforma in general.
Care ar fi un rezultat mai bun, sa iti zic sigur boss, e bine si-asa, sau sa citeasca cineva niste sugestii si poate sa se trezeasca cineva la realitate si faca cativa pasi in vreo directie mai buna?
PS: da-o dracu', am zis eu ca se face automat mai bun TPU cu aplicatie? Am zis ca daca tot rescrii cod il poti rescrie MAI BINE, chestie relativ simpla ca nu am vorbit de avioane, ci de chestii de baza care sunt deja peste tot. Daca trebuie sa explic gluma de doua ori (ironie) nu prea mai are farmec.
Hai, sanatate.
Ti-am zis ca merge bine raportat la versiune web de desktop.
Nu era deloc greu de inteles. Efectiv nu are sens discutia asta. Vrei sa discutam despre cum se poate imbunatati TPU, fa o intrebare separata.
Nu!
si nici nu va fi.
TPU este un mod de petrecere a timpului liber.Iti aduce un venit suplimentar?
Cum scrie si in regulament, daca nu esti de acord cu el, esti liber sa parasesti situl
Oricum cred ca admina este dschisa propunerilor, poti scrie la contact
Si de pe telefon, eu tot de google voi intra aici!
LinaLina35 întreabă: