| irinel98 a întrebat:

Exista bloody merry ca asti imi zic la scoala ca le-a aparut in oglind funda

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Exista doar in filme

8 răspunsuri:
| MissAvocado a răspuns:

Bloody mary este o legenda, inseama ca nu exista happy si pe mine m-a speriat lumea cu povestea asta cand eram mai mica, si am cautat pe net si m-am informat ...NU exista, si oricine zice ca ea e reala vrea doar sa te sperie, astea is doar povesti inventate sa sperie copii si "aia curajosi" cica au incercat si li s-a aratat... oricum legenda zice ca daca ti se arata, te omoara, deci daca li s-ar fi aratat celor de la scoala ta ei nu ar mai fi fost in viata daca ar fi adevaratwinking deci stai calm ca nu ai de ce sa te sperii si sa-ti faci griji

| Fridăm a răspuns:

Dacă ''98'' reprezintă anul naşterii tale, eşti varză. Orice copil de minim 5 ani ştie treaba asta.

| Klaryssa a răspuns:

Pffff! Te roooog! Am incercat asta de 11 ori azi vara cand au dormit cateva fete la mine, si amras cand ne-am dat seama ca e doar o prostie rolling on the floor

| SSWK a răspuns:

Exista, este un cocktail si este foarte posibil sa apara in oglinda big grin

| Adeniy a răspuns:

Mda...exista la aia care sunt prea inchuiati ca sa-si dea seama ca este un film.Un film in care cineva si-a pus ideiile pe ecran si a castigat bani din asta.Simplu:nu,nu exista.Este doar imaginatia bogata a unui producator de film.Tu chiar crezi tot ce zic unii?

| girl28 a răspuns:

Buna nu exista asa ceva, asa spun copii mai mari ca sa va sperie stai linistit nu exista iti spun sigur.

| irinel98 explică:

Din clasa mea spun copii

Întrebări similare