Draga, fetita, eu nu am fost, nu sunt si nu voi fi in viata ta fiindca nu-mi doresc.
Uite un sfat: du-te si citeste o carte, ai fi surprinsa sa aflii cate cuvinte are, poate inveti si tu ceva.
Succes!
Sa fumeze in jururl meu, sa vorbeasca cu gura plina, sa fie asa de "idioti"(scuze, cuvant mai bun nu gaseam) incat sa nu imi inteleaga sarcasmul/sa nu stie cand sunt sarcastica.
,,Oh stai ce'', urasti un om pentru muzica pe care o asculta?
Interesanta abordare a vietii ai
Mentalitate de om normal ce să mai. Spune-mi ce asculți ca să îți spun dacă te urăsc.
Nu ma deranjeaza...vezi ca ii ranesti sentimentele acelei fetite aducandu-i aminte de limba ei materna
Să știi că am șters răspunsul mai mult din rușine pentru tine nu pentru ea...
da, of, am o abordare a vietii foarte naspa...
viata mea e naspa
totul e naspa
sunt asa depresiva #tumblr#lanadelrey#cocaine#pepsi
Of, of, of, saracuta de tine...
Daca ai vrut sa-mi inspiri mila, ai reusit, mititico.
treci peste si nu-ti taia inca venele ca-i duminica, insa maine o poti face
...o.O
Atunci bine ca ai sters raspunsul,, ca-ti dadeam raport si te ziceam si mamicii mele''
Urasc sa fiu pusa in situatii stanjenitoare si urasc ca persoanele din jurul meu sa barfeasca.
Sa tipe in urechea mea, o Doamne! Sau sa faca un sunet enervant, sa frece cu plastic spart de metal etc
am nevoie de incurajari, atentie si lana del rey ca sa trec peste faza asta, pls
N-ai vazut acolo? Numa' ca o avut grija fata sa nu ma faca si pe mine dobitoaca sau cum te-o facut pe tine, ca nu tin minte exact.
Ce sa fac? Nu ma mai vrea-n viata ei! Plaaang!
Din pacate fabrica este inchisa, nu mai avem.
Incercati la IronMeidan, poate acolo o lasat usa deschisa si puteti patrunde usor sa furati ceea ce va intereseaza, in acest caz.
Al3xysS întreabă: