| Catrice a întrebat:

Exista ceva gen priza/prelungitor alimentație cu baterii, fără sa fie conectat la alta sursa de curent?
Ideea este ca am o instalație de pom de prin '99 și la cât de mult a fost rupta și lipita ma tem sa o bag la priza din perete și as vrea cumva sa o conectez la o sursa pe baterii.

7 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

In principiu se poate face o baterie mai mare, de masina poate cu un convertor ceva dar te complici. Mai bine iti cumperi alta instalatie iar aia daca are valoare sentimentala du-o la cineva sa o repare, sa o lipeasca cum trebuie.

| Catrice explică (pentru Dismally):

E din aia cu muzicuta anii 2000hee hee
Jumate oricum nu mergea și aia de o bagam in priza întra greu ca era mai mica și o fortam și de acolo teama sa nu iasă naibii artificii.

| Dismally a răspuns (pentru Catrice):

Mai bine renunti la ea, sa nu te trezesti cu bradul carbonizat big grin

| Catrice explică (pentru Dismally):

Funny ca aseară veniseră pompierii pe strada...o fi fost din același motiv.hee hee

| Dismally a răspuns (pentru Catrice):

Tot ce se poate big grin

| Lioana a răspuns:

Decat sa cumperi nu stiu ce prelungitor minune care nici nu cred ca exista mai bine cumpara alta instalatie de brad. Iesi mai ieftin.

| Catrice explică (pentru Lioana):

Am o groaza dar am dat de ea zilele astea în pod și știu ca jumate nu mergea. N-am mai umblat la ea de ceva ani și parca ma tem sa o bag în priza mai ales ca am pățit demult sa fac scurtcircuit de la o instalație laughing