Stiu ca te vei simti jignita dar sunt si alte alternative. Faci un program de rugaciune la culcare te insemni cu Sf Cruce si zici Tatal nostru Ii pui toate supararile tale la picioarele Domnului si incepi cu cele de capetenie nu ii ceri masini bani etc.Nu uita sa ii multumesti ca a ascultat ruga ta.Ca numai unul a multumit si acela era de alt neam" nu cade biserica pe tine daca dai cu nasul pe acolo si nici nu te jupoaie nimeni daca vorbesti cu un Preot.Din depresie iesi pe moment cu un psiholog cu Dumnezeu stii ca ai pe cineva ca te vegheaza.Nu este rau sa mai deschizi Biblia si s mai citesti. Poti folosi si cartea de rugaciuni a bunicii.Dca nu le razbesti treci la Sf Psaltire 1-3 Catisme pe zi dar citita cu luare aminte. Acesta este calea batatorita de mine si nu am pus gura pe xanax blegomazin si nici pe la psiholog nu au dat tocurile mele Rugaciunea cind incepi sa simti ca pleaca din inima ta te curata mai ceva ca bonux hainele si vei depasi momentul.da o cautare pe google la puterea rugaciunii
jasminejazz întreabă: