Diferentele in ceea ce priveste comportamentul tine de la persoana la persoana...
Cunosc persoane care au parinti divortati * ca un exemplu *, si raman la un singur parinte..si se comporta la fel ca si celalalte persoane!
In schimb pe altii acest lucru ii afecteaza, mai ales daca cresc de mici fara unul sau amandoi parintii!
Stii ...este stiut faptul ca copii care cresc fara un parinte dobandesc o gandire diferita, dar asta nu duce la diferente majore intre copii cu parinti si cei care nu au
Deci, as spune ca nu ...nu sunt diferente, atata timp cat copilul s-a impacat cu aceasta idee
Eu nu mi-am cunoscut tatal niciodata, cu toate ca este tot in Brasov ca si mine, locuieste la cateva blocuri de unde lucrez eu. Este drapt ca suferi ca si copil fara un tata, dar asta nu inseamna ca esti diferit. Cunostintele le dobandesti daca inveti, daca mama se ocupa de tine vei fi si un om moral, dar o mama nu poate sa fie si mama si tata oricat ar incerca ea. Dar ca sa fii linistita, sa stii ca nu este nicio diferenta intre noi si ei. Si noi suntem la fel de oameni ca si ei si invers. Succes!
anonim_4396 întreabă: