DoarBogdan
| DoarBogdan a întrebat:

Exista diferite lucruri pe lumea asta, amuzante, infricosatoare fiecare cum le vede. Dar de ce anume nu va plictisiti niciodata, oricat ati face? Sau exista asemenea lucruri?

O alta intrebare, sa stati pe TPU si sa raspundeti la intrebarile celor "apropiati", sa zic asa, va plictiseste? Si stiu ca nu are legatura dar totusi intreb... Oare ce parere aveti de intrebariile mele? big grin

Răspuns Câştigător
| Aberdeen a răspuns:

Sunt o persoană care se plictisește în general repede, și are nevoie de o schimbare, dar de oameni, de exemplu, nu se pune problema de plictiseală, ci mai degrabă de lucruri, activități. Nu mă plictisesc de lectură, pentru că știu că întodeauna pot alterna, și întodeauna găsesc ceva diferit în fiecare carte.
Îmi face plăcere să-ți răspund la întrebări, nu-ți face griji happy, și oricum, ai tot dreptul să întrebi ce vrei pe TPU, orice te interesează. Unele întrebări pe care le pui, chiar mă pun pe gânduri uneori big grin

65 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru R0R0):

Si imi iese? big grin

| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Cand vorbesti cu mine, nu!

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru R0R0):

Oh, ma cunosti prea bine sad

| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Cam da!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă există pentru mine spaime existențiale? Din păcate da, dar nu vreau să dezvălui mau mult despre mine pe tema atam sunt lucruri prea personale.
Întrebările tale?
Citește La lege, de Kafka. Acolo este o fabulă modernă despre tine.