| SecretNameAnne a întrebat:

Exista Dumnezeu? Daca cineva te-ar intreba acest lucru, ce dovezi ai avea?(eu una cred in Dnezeu)

5 răspunsuri:
| Myssteriusthanlife a răspuns:

Sincer dumnezeu exista cu adevarat!
dar sub forma de om cum ni`l imaginam noi garantat nu este ..adica nu stiu te-ai gandit vreodata ca dumnezeu poate sa fie doar o singura particula sau o singura substanta care a ajutat la formarea omului iar noi il veneram?

in fineee sa zicem ca exista dumnezeu! pentru atatea minuni care le-a facut si cand te rogi si ti se indeplineste rugaciunea
acum sincer sunt foarte multe semne de intrebare dar sa tacem sa credem ca nu avem nimic de pierdut :*

| morningstar a răspuns:

"Pentru cei care vor sa creada in El, am toate dovezile referitoare la existenta lui Dumnezeu; pentru cei care nu vor sa creada in El, nu am nicio dovada".
Existenta Lui nu poate fi dovedita printr-o formula, prin argumentare sau prin cercetari stiintifice; degeaba imi dau silintele sa explic cuiva aceste lucruri, atata timp cat acea persoana nu a avut nicio experienta cu Dumnezeu. Totul trebuie sa plece de la cunoasterea personala a lui Dumnezeu de catre cel care vrea sa Il cunoasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Exista.
Nu am dovezi fizice, dar spirituale da.
Nu trebuie sa il vezi, trebuie doar sa CREZI si o sa-i SIMTI prezenta!

| AndreeaaD a răspuns:

Nu trebuie sa dovedesti nimanui asta.Trebuie doar sa ai credinta si sa speri ca si cei de langa tine cred in Dumnezeu orice ar fi.

| oliviaa29 a răspuns:

Nu crezi doar în Dumnezeu, ci crezi în necesitatea existenţei lui