Sincer dumnezeu exista cu adevarat!
dar sub forma de om cum ni`l imaginam noi garantat nu este ..adica nu stiu te-ai gandit vreodata ca dumnezeu poate sa fie doar o singura particula sau o singura substanta care a ajutat la formarea omului iar noi il veneram?
in fineee sa zicem ca exista dumnezeu! pentru atatea minuni care le-a facut si cand te rogi si ti se indeplineste rugaciunea
acum sincer sunt foarte multe semne de intrebare dar sa tacem sa credem ca nu avem nimic de pierdut :*
"Pentru cei care vor sa creada in El, am toate dovezile referitoare la existenta lui Dumnezeu; pentru cei care nu vor sa creada in El, nu am nicio dovada".
Existenta Lui nu poate fi dovedita printr-o formula, prin argumentare sau prin cercetari stiintifice; degeaba imi dau silintele sa explic cuiva aceste lucruri, atata timp cat acea persoana nu a avut nicio experienta cu Dumnezeu. Totul trebuie sa plece de la cunoasterea personala a lui Dumnezeu de catre cel care vrea sa Il cunoasca.
Nu trebuie sa dovedesti nimanui asta.Trebuie doar sa ai credinta si sa speri ca si cei de langa tine cred in Dumnezeu orice ar fi.
MadaAwwr întreabă: