| alexandraanamariaalexaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Exista fantome? da-ti exemple! dau funda!

Răspuns Câştigător
| Deeu_1723 a răspuns:

Da.De exemplu, eu.

7 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Cauta pe youtube ghost caught on camera, acolo e dovada ca exista :p

| XxMadyBlackAngelxX a răspuns:

Buna :-) sunt noua, dar nu stiu sigur daca exita sau nu exista. Sa stii ca m`am si interesat despre acest subiect si cu Popa, si mi-a zis ca daca exista Dumnezeu, exista si fantome.In fine.nu ar trebui sa li se spuna fantome ca ele sunt niste trupuri spirituale care probabil " isi viziteaza " pe cei dragi. Eu am avut senzatia intr-o zi ca candva ma atinge...simteam ceva racoare in mine.dar sa stii ca spun adevarul :-| nu stiu daca e ceva anormal ca exista fantome.simplul raspuns la intrebarea ta este ca daca n`ar exista fantome nu ar exista nici viata spirituala. :-)

| ImHereForYou a răspuns:

Poate ca da... poate ca nu cine poate stii?

| Vyktor_6375 a răspuns:

Bună Alexandra! Legat de întrebarea ta oricât de sceptici ar fi, fantomele există dar nici pe departe cum și le închipuie lumea din filmele de la Holywood. Am 2 prieteni foarte buni care au avut niște experiențe de genul ăsta că atunci când îți povestesc ai fiori pe toată șira spinării. Eu sun student în Cluj și sunt două locuri în care nu m-aș duce în viața mea. Primul ar fi pădurea Baciu care toată lumea spune că e bântuită. Era seară și am zis eu cu băieții hai să mergem în pădure că suntem șmecheri. La intrare ai sentimentul ăsta foarte ciudat, e ca și cum instinctul te îndeamnă să pleci cât mai repede de acolo. Toată pădurea e învăluită în beznă. Eu sincer am plecat am zis că aș fii nebun dacă aș intra acolo. Da restul s-or dus ca să fie cool. Măi mi-au povestit dimineața când or venit, pentru că asta era ideea să stai noaptea în pădure, că acolo sunt tot felul de sunete ciudate și că unde au stat ei lumina soarelui nu atingea pământul. Foarte scary. Akuma legat de cimitir știi că fosforul din pământ când iese la suprafață are loc efectul ăla de pământ verde ca în filme. Într-o noapte ca aia un prieten s-a dus să facă poze pentru licență. Se spune că o fată a murit în ziua căsătoriei ei și că bântuie cimitirul respectiv. Tipul jură pe ce avea mai scump că o văzut-o mergând pe acolo și că i-o făcut poză dar nu apare nimica, e și logic. Un alt prieten mi-a povestit că în satul bunicului său era un vârcolac. Dar nu e ce îți imaginezi tu. De asemenea zicea că știe despre existența vampirilor dar nu mi-a spus. Eu am licență pe Mitul Dracula și am citit într-o carte că în mediul rural în anumite zone se crede cu tărie în moroi și strigoi. Nu mai țin minte detaliile, dar chestiile cu usturoiul, țărușul în inimă, etc. sunt practicate și în ziua de azi. De asemmenea probabil că nu știai că acest înfingerea țărușului în inimă este o responsabilitate ce revine strict membrilor familiei persoanei recent decedate, iar după inima e arsă și cenușa amestecată cu apă din care bea fiecare membru al familiei. Sper că te-am ajutat! o zi frumoasă

| alexandraanamariaalexaaaaaaaaaaaaaaaa explică:

Multumesc mult pentru raspunsurile date!

| FucktheSystem a răspuns:

Nu am vazut inca nici una dar cand o sa vad o sa te anunt.

| ioana8383 a răspuns:

Eu am vazut dar pe moment eram speriata dar cu timpul nu imi mai este frica pentru ca aud unele zgomote stranii

Întrebări similare