Da` extraterestii exista? Atlanta exista? Dumnezeu exista? Raiul unde e?
Intrebari care ale caror raspunsuri se impletesc cu experietenele si credintele noastre si nu pot fi niciodata suficient de obiective
Se spune ca spiritele celor care nu au gasit lumina au ramas pe Pamant pentru totdeauna sau cele care au facut ceva foarte rau, cum ar fi sa se sinucida si astfel au devenit fantome.
Nu, aceste creaturi sunt doar din imaginatia noastra, inca se mai fac cautarile acestora, dar nu sunt sigura daca e vreun indiciu gasit, dar poate exista ca spirite care bantuie casele, asa s-a intamplat si la strabunici mei la tara, poate se vor gasi, eu una nu cred.
Pai nu stiu... poate da, poate nu... Chestia e ca nu am vazut nici una (pana acum) dar mi-e o frica noaptea pana si de umbra mea
Nu. exista pesimisti si optimisti. daca crezi exista, daca nu, nu exista . Asa si cu superstitiile- daca crezi in ele se adeveresc, daca nu, nu. Imi permit sa dau vina pe creierul fiacaruia
"Există oameni care au murit şi care, fie nu au beneficiat de slujbe de înmormântare ca lumea, fie că nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele şi rămân prinse între lumi"
Cel mai logic răspuns.
Dar alţii, care nu sau întâlnit cu un astfel de fenomen, sunt de părere că o fantomă e rodul imaginaţiei noastre.
Ceea ce nu e adevărat.
Mihail3333 întreabă: