Exista fete care iubesc cu adevarat iar dupa ce relatia se sfarseste nu inseamna ca si iubirea s-a sfarsit. Consider ca fetele spun ca nu au iubit niciodata din orgoliu sau din orice alt motiv ( sa-i faca pe baieti sa se simta rau, sa-i faca sa le " urasca " ) sau mai stiu eu din ce motive. Eu una nu ma iut nici la marimea portofelului nici la frumusete. Pt mine ce conteaza la un baiat e bunatatea si responsabilitatea, bine... nu as vrea sa fiu cu un baiat cu care mi-ar fi rusine sa ies in strada. Vreau ca baiatul pe care`l am langa mine sa ma respecte. Din poza pari un tip dragut, de treaba. Succes pe viitor si nu te chinuii sa o aduci inapoi, va veni ea dar probabil va fi prea tarziu atunci.
Da exista dar sunt sanse de 6% sa ai parte de una. Pentru ca e saracie mare si lenea de a munci din partea materialistelor creste in proportii.
6%.wow asa mult... sincer poate ca procentajul creste cu varsta.Cred ca la un moment dat ajung sa constiientizeze ca partea materiala trebuie pusa pe locul 2.
Sincer, dupa cateva sedinte de discutii cu o psiholoaga, am ajuns la concluzia ca si eu sa fii fost fata, la aceasta varsta, as fi facut aceeasi greseala precum o fac multe fete in ziua de azi.
Pacat ca trebuie sa te raneasca prima persoana pe care o iubesti cu adevarat ca sa te trezesti la realitate sau macar sa incerci si poate sa reusesti in cele din urme dar sa ramai cu adevarate traume psihice si mai ales emotionale.