"Ti-au luat"? Cred ca ai vrut sa spui "si-au luat". In cazul asta, pot sa iti raspund afirmativ. Nu acum mult timp, in Brasov, o fata pe nume Sabina Godri s-a aruncat de la etajul 10. Se spune ca avea si probleme cu familia. Poti afla mai multe dand cautare pe Google cu numele ei.
Da, au fost cazuri. Nu am inteles chestia asta. Daca un baiat pleaca, gata mergem sa ne dam de pod? Nu, viata merge inainte.
Nici eu dar vezi ca 3/1 este procentajul barbati-femei sinucidere din iubire, barbati se sinucid mai multi 3/1, ai dreptate viata merge inainte
Intotdeauna vom gasi pe cineva mai bun, decat cel pe care l-am avut!
Da.Sunt si baieti care si-au luat viata din iubire.Este interesant ce poate face dragostea din oameni.
Nicio fata nu mi-a luat mie viata, nici nu imi va manca vreuna viata, dar s-o iubesc de nebun o sa se iveasca, probabil au fost si cateva idioate care se omoara pentru ca iubitul ei de maxim 15 a 'inselat-o'...
Ba, ironic mai esti. Oricine mai face cate o greseala gramaticala. Dar ai fi putut sa dai un raspuns cat decat bun. Deoarece, stii perfect la ce a facut referire!
Nici intr-un caz n-am fost ironic, eram cat se poate de serios, am luat ambele cazuri in parte, indirect a facut referire si in cazurile in care fetele sunt calaii dragostei noastre...
Bucura-te ca nu aveti apelative zoologice, gen '' boi, porci, etc'' )
Pe mine unul nu ma afecteaza, nu sunt adeptul apelativelor astora
In derby-ul Manchester-ului? De meciul tunarilor mei cu camilele sau de meciul cu Soton de azi?
De preferat este un scor mare pentru moralul cu Psg, acolo suta-n mie distrugem camilele!
cocolina2001 întreabă:
yoa23na întreabă:
RAY întreabă: