Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

Exista foarte multe intrebari pe acest site care necesita doar o cautare pe google. De ce acesti copii prefera sa compuna o luuunga intrebare si sa nu isi caute singuri informatia necesara?

Apoi, exista foarte multe intrebari ce se repeta. De ce nu cauta intre intrebarile sitului raspunsul?

Apoi pun aceeasi intrebare de 2-3 ori pana le apare pe site. De ce nu au rabdare sa le apara intrebarea pe site?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trei cauze principale:
1. Lene - de ce sa caute ei daca pot cauta altii pentru ei?
2. Plictiseala - se plictisesc si vin aici sa-si faca de lucru.
3. Nu primesc raspunsul asteptat - uneori am intrebat si eu ceva si nu am primit raspunsul asteptat. Ori pentru ca nu au vazut destui useri intrebarea (asta pentru ca daca postezi la anumite categorii, intrebarea nu apare decit la categoria respectiva nu si in primele 200 de intrebari de pe paginile principale). Ori nu a stiut nimeni din ziua respectiva raspunsul, iar in zilele urmatoare deja intrebarea ta ajunge sa nu mai fie vizibila din cauza abundentei de intrebari care o lasa din ce in ce mai in urma.

4 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

Probabil ca celor care pun intrebariile li se pare mai amuzant sa isi piarda timpul membrii comunitatii decat sa caute ei singuri pe google.eu astazi am raspuns cuiva asa:cauta pe google.laughing

| papusikatha a răspuns:

Si eu ma intreb asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creanga a zis-o prin gura unui personaj cunoscut: "muieti-s posmagii?"
Aia este! Lene, indolenta, apatie la care se adauga lipsa de curiozitate!
N-as vrea sa am un asemenea creier! Ma infioara ideea asta!

| brunetiktm_7013 a răspuns:

Pt ca nu se dau raspunsuri eficiente...si eu de exm caut un rasp de ceva vreme si nu mi l-a dat nimeniwinking