Doar unui singur prieten ii spun tot ce am pe suflet, toate starile si problemele si cauzele lor, intr-o singura persoana am incredere deplina, transparenta totala si stiu ca si poate sa intervina, cum a mai intervenit si in trecutul meu, Lui Hristos, atat.
Nu, și sincer nici nu vreau. Prefer sa țin totul pentru mine. De exemplu acum vreo 3 ani eram foarte trista pentru ca mama consuma alcool și uneori făcea scandal și m-am plâns la un băiat cu care nici măcar nu prea vorbeam și ieșeam, ii spuneam chestii de genu "Nu mai suport situația, nu o mai suport pe ea, pur și simplu nu mai suport, e bețiva și cauta ceartă, plâng din cauza ei și sunt foarte tristă" etc și faptul ca i-am spus lucrurile astea pe care trebuia sa le țin doar pentru mine încă ma frustrează, de atunci am grija la ceea ce le spun prietenilor mei peace, o dimineața făină îți doresc!
Niciodata nu trebuie sa ii spui cuiva tot. Fiecarei persoane care este in jurul tau trebuie sa-i spui doar ce este necesar. Nu stii niciodata cand o persoana se va foosi impotriva ta de ceea ce i-ai spus. Cate cazuri de divort nu au fost castigate cu ce i-a spus partenerul de care divorteaza. Asta doar un exemplu.
Un om cu care nu prea vorbești nu se numește prieten, lol
Nu, cine spune tot se expune, poate sa fie cel mai bun prieten sau cea mai veche cunostinta, nu se da din casa, never ever.
Da, adica n-am treaba, sunt deschis si nu am ce sa ascund si de cine. Sunt persoane cu care pot vorbi oricand oricat si orice.