anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Există în viața voastră cineva căruia să îi puteți spune tot? happy

Răspuns Câştigător
| Irinel15123532 a răspuns:

Doar unui singur prieten ii spun tot ce am pe suflet, toate starile si problemele si cauzele lor, intr-o singura persoana am incredere deplina, transparenta totala si stiu ca si poate sa intervina, cum a mai intervenit si in trecutul meu, Lui Hristos, atat.

30 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Dap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.
Mie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am o persoana căreia sa ii fi spus chiar tot, dar daca as aduna ce am spus la vreo 3-4 persoane ar fi cam tot.

| Catrice a răspuns:

Da.

| Justme1997 a răspuns:

Nu am

| Irinaaaaaaaioanaaaaa a răspuns:

Nu, și sincer nici nu vreau. Prefer sa țin totul pentru mine. De exemplu acum vreo 3 ani eram foarte trista pentru ca mama consuma alcool și uneori făcea scandal și m-am plâns la un băiat cu care nici măcar nu prea vorbeam și ieșeam, ii spuneam chestii de genu "Nu mai suport situația, nu o mai suport pe ea, pur și simplu nu mai suport, e bețiva și cauta ceartă, plâng din cauza ei și sunt foarte tristă" etc și faptul ca i-am spus lucrurile astea pe care trebuia sa le țin doar pentru mine încă ma frustrează, de atunci am grija la ceea ce le spun prietenilor mei happy peace, o dimineața făină îți doresc!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Niciodata nu trebuie sa ii spui cuiva tot. Fiecarei persoane care este in jurul tau trebuie sa-i spui doar ce este necesar. Nu stii niciodata cand o persoana se va foosi impotriva ta de ceea ce i-ai spus. Cate cazuri de divort nu au fost castigate cu ce i-a spus partenerul de care divorteaza. Asta doar un exemplu.

| CostinAlamariu a răspuns:

Parintele meu duhovnic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie însumi, oricând la orice oră și în orice loc

| Cosimo11 a răspuns (pentru Irinel15123532):

Bravo Frate

| Anonimm30 a răspuns:

Nu exista asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

| mgtow a răspuns:

Poate da sau nu.

| SilentRain a răspuns:

Nu

| siriusblack98 a răspuns:

Da, eu însumi.

| DonEduardo a răspuns:

Nu.

| Cristian84 a răspuns:

Nu sunt anumite lucruri care trebuie sa le sti doar tu

| Nemessys a răspuns:

Nu

| Mosotti a răspuns:

Da, eu cu prietenii mei ne spunem cam tot.

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Nu

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Mai multe.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Un om cu care nu prea vorbești nu se numește prieten, lol

| Apokales a răspuns:

Cine a raspuns cu "nu", minte! Ii spunem lui Google totul, totul!

| Frank51 a răspuns:

Nu, cine spune tot se expune, poate sa fie cel mai bun prieten sau cea mai veche cunostinta, nu se da din casa, never ever.

| DarthNiger a răspuns:

Nu.

| ImAVillain a răspuns:

Nu

| B3HappyN0Worry a răspuns:

Da.

| Drimmero a răspuns (pentru Apokales):

Ba' gogule, tu mai traiesti?

| Drimmero a răspuns:

Da, adica n-am treaba, sunt deschis si nu am ce sa ascund si de cine. Sunt persoane cu care pot vorbi oricand oricat si orice.

| Apokales a răspuns (pentru Drimmero):

Tinand cont ca nu mai sunt atat de activ pe TPU, da, chiar traiesc. Sunt mai viu decat oricand vreodata.