Insula Maco parca este insula accea din serialul de pe Jetix(se uita soramea) H2o! din cate stiu exista dar are o alta denumire...cauta mai multe informatii pe google
Nu stiu, cred ca da
dar oricum este un desen cu : Ema, Cleo si Riky
daca ar exita mas muta acolo
nu serios sirenele nu exta
as vrea eu sa fiu o sirena
ar fi misto
dar ar fi greu pentru ca ar trebui sa tin secret itruna
oricum ai vazut si tu, Zane are o fata... de parca e unt tampit
nu sunt rea, nu sunt nesimtita, scuze cam vorbit cu cuvatul : (tampit).
pa pa
mi-a facut placere sa iti raspund la intrebare
pa
pa pa
pa
Da, dar are alta denumire. Insula Tasmania.
Tasmania este o insulă situată la sud de Australia, cu climă mediteraneană în nord şi temperată în centru şi sud. În centrul insulei sunt prezenţi munţi cu înălţimi de aproximativ 1000 - 1400 m. În apropierea coastelor de sud ale insulri se află insulele De Witt şi Maatsuyker.
Tasmania este cel mai mic stat al Australiei, fiind localizat pe insula cu acelaşi nume din sudul Australiei. În componenţa statului Tasmania, pe lângă insula omonimă, care reprezintă aproximativ 94% din teritoriul statului, mai intră şi alte insule mici (King, Flinders, Bruny) şi foarte mici din Strâmtoarea Bass, din jurul Tasmaniei, precum şi Insula Macquarie, situată în sudul Oceanului Indian. Capitala acestui stat este oraşul Hobart.
Primii locuitori ai Tasmaniei s-au stabilit pe insulă cu 25.000 de ani înainte de sosirea europenilor.
În anul 1642, primul european care a ajuns în Tasmania a fost navigatorul olandez Abel Tasman, care a botezat insula "Pământul lui Van Diemen" în onoarea guvernatorului de atunci al Companiei Olandeze a Indiilor de Est. În anul 1770, insula a fost luată în stăpânire de James Cook, în numele Marii Britanii. În 1803, pe insulă, a fost întemeiată prima aşezare europeană cu rol de colonie penitenciară. Ocnaşii în cătuşe erau puşi să taie copaci, să muncească în minele de cărbune şi în carierele de piatră şi să construiască poduri şi drumuri, fiindu-le, în acest timp, interzis să vorbească între ei. Cine încălca regulile era închis într-o celulă lipsită de lumină, în care nu rareori se întâmpla să îşi piardă minţile. Colonia penitenciară din Tasmania a fost lichidată în anul 1877.