Buna seara! da exista intrebare fara raspuns, chiar si in medicina sunt multe semne de intrebare care au ramas si raman fara raspuns, nu mai zic in viata de zi cu zi cate intrebari raman fara raspuns, apoi cand nu avem ce face ne punem mereu cate o intrebare, si tot cauti un raspuns, dar fara succes, deci da, exista intrebari fara raspuns...o seara buna
. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung?
Care este culoarea oglinzii?
De ce ringul de box este patrat?
De ce atunci cand sunteti la volan si cautati o adresa anume reduceti volumul la radio?
Cum ajung sa fie puse panourile cu inscriptia "INTERZIS A CALCA IARBA" in mijlocul peluzei?
Cam atatea stiu
Da,exista. Care este sinonimul cuvantului " sinonim"?
Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?
Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni?
De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49?
Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?
Daca azi sunt zero grade, si maine e de doua ori mai frig, cat de frig va fi maine?
De ce morcovii sunt mai portocalii decit portocalele?
Cu ce viteza se deplaseaza intunericul?
Un termos vara pastreaza bautura rece, iarna calda. De unde stie termosul cand e vara si cand e iarna?
Primesti bani inapoi daca taxiul merge cu spatele?
Aproximativ fara raspuns, cred.
Intrebarile retorice sunt intrebari care nu necesita un raspuns.Dar uite aici un site cu niste intrebari amuzante, fara raspuns:) http://www.portalroman.com/diverse/intrebari.php
@IngerDeCartier oglinda nu are culoare
ai fi vrut sa fie triunghiular?
ca sa te concentrezi la adresa...
simplu, au fost puse inainte sa creasca iarba
Eu, personal, cred ca toate intrebarile au sau pot avea un raspuns. Important este daca raspunsul este corect sau nu.
LOOL. @AnDrA "de ce nu suna ocupat cand gresim numarul"
pai de ce sa sune ocupat daca tu il suni pe vasilica, in loc sa-l suni pe costica?