| NimicSimbolic a întrebat:

Exista o persoana care ar avea timp de mine? In sensul ca ar vrea sa vorbeasca cu persoana mea, printr-un mediu virtual, la acord comun? Indiferent ca sunt fata sau baiat, sa nu fie nevoie de obligatii, de raspunsuri obligatori? O persoana care, cel putin ar avea mintalitatea si caracterul necesar, sa inteleaga ceea ce vreau sa zic, o persoana constienta de probleme lumii, de adolescenta prin care trecem noi, in cazul in care voi vorbi cu o persoana cam de varsta mea * eu fiind adolescent *, cineva care nu e superficial si nu e prefacut? Am pretentia ca acea persoana sa se faca inteleasa, gramatical. Daca exista cineva care vrea sa vorbeasca cu mine, despre orice subiect, bineinteles, care il pot intelege sau aborda, sa ma contacteze, printr-un raspuns. Poate ma simt singur/a, si din aceasta cauza am scris asta, dar simt nevoia sa fiu inteles, sa vorbesc si sa cunosc necunoscutul * poate suna absurd *, Fiecare avem nevoi si tendinte, iar eu asta mi-am dorit si am intrebat. Poate suna absurd total, sau poate are sens daca stai sa te gandesti. Astept raspunsuri...astept sa cunosc, dar nu pe oricine, ci pe cine ma face sa imi doresc s-o fac!

7 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Propune un subiect...

| T0T a răspuns:

Te aștept cu un mesaj în care mă introduci în topicul despre care vrei să vorbești. Nu sunt genul care te va face să vezi ceea ce vrei să vezi și îți voi zice fix ce cred eu. Sunt un om oarecare, dacă ai nevoie de o părere sau chiar un sfat poți să mă contactezi.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Apropo mai învață puțin limba română și pune-ți la punct greșelile gramaticale că sunt destule.

| Fatamuntilor a răspuns:

De aia suntem aici
Baga!

| Doub a răspuns:

Dacă eşti un pedo?

| Staind a răspuns:

Pe care, intelegatorule gramatical care esti tu.

| Andrei5020 a răspuns (pentru Staind):

E o ea... e clar.