Si daca sta pe scaun si isi doreste asta, dar nu intretsine relatsii sexuale, se adevereste? Ca mi-am dorit acum, ca sa incerc.
Cred ca superstitia se refera la alt fel de scaun, "cel de la cap", nu cel de la...
Bietul scaun este condamnat degeaba. Incearca si vei vedea ca am dreptate.
Crede-ma ca nu e adevarat...Eu am stat pe un pat intr-un cabinet ginecologic (la o radiografie) si mi-am dorit sa fie gemenii si nu a functionat...Asa ca... A fost o data ca niciodata...Si-am incalecat pe-o sa si va-am spus povestea'asa.Si-am incalecat pe'o capsuna si ti-s-a spus o mare minciuuuuna...
Nu cred eeee atatea superstitii si asa dintr-o data ramai gravida daca stai pe scaun da ce femeile fac copii cu scaunele
@vivi
Oo da nu incercati ca apoi o sa ramaneti insarcinate cu Sfantul Scaun asa cum a ramas si Maria Fecioara cu Sfantul Duh
succes
Da, se pare ca functioneaza superstitia asta a ta, depinde insa in ce moment al perioadei ciclului menstrual stai pe scaun, cu ce parte a corpului si cum stai pe scaun...
Superstitia ta, in astfel de conditii, functioneaza, cel putin la fel de bine si daca stai pe masa, chiar si in picioare... dar cel mai confortabil ar fi pe o canapea...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: