Exista, aia pe care sexul nu prea ii atrage, nu prea vor relatii, nu se complica cu una, si le e f bine asa fara.
Bogat, frumos și virgin?
Asta e oximoron. Nu poți fi și bogat și frumos și virigin la 26 ani de ani. De ce? Pentru că la vârsta asta asta presupune că ai ceva experiențe de viață, inclusiv sexuale. Dacă există un tip bogat, și frumos dar are 26 de ani și încă e virigin, sigur e ceva greșit cu persoana, pentru că ori are un caracter de rahat și nu atrage femeile indiferent de statut și cum arată, ori are ceva concepții religiose dubioase și pe deasupra missogine.
Dar nu ar putea un astfel de om sa se ocupe mai intai de o cariera stabila si bine platita, aceasta stabilizandu-se la 26 de ani (aleatorie varsta), si mai apoi sa isi caute pe cineva serios cu care s convietuiasca (cel mai probabil in situatia data aceasta este o persoana serioasa omul in cauza)? Sunt curios de raspuns .
Da, stiu unul, 25-30 anisori, nu stiu exact, conduce masina de 100k, e rrom din familie de pocaiti deci sanse 0 pentru mine plus ca e semi logodit ca nah m-am interesat si eu ca iese in evidenta numai cu prezenta, se vede ca e un baiat mega fin, la ten e alb nu tuciuriu
Virgin este teoretic tinand cont de religie.
Izolati in vilele lor sanatoase, deconectati de la societaea toxica, daca ar avea bani, ar locui unde ii merge viata reala.
N-am intalnit asa ceva, dar cred ca-i posibil daca au o stima de sine scazuta.
Pai de ce crezi asta ? Poate ca se ocupa sa realizeze un trai cat mai bun pana atunci (avand 26 de ani).
Este deja bogat, a spus asta. Deci trebuie sa fie ceva in neregula cu personalitatea lui sau poate nu vrea.
E clar si cu dorintele tale... greu de realizat. Mai bine baga la loto, ai sanse mai mari sa castigi ceva.
TAzOVsKY întreabă: