| pepenerosu a întrebat:

Exista oameni rai? m-am contrazis cu tatal meu, eu ziceam ca da, el ca nu, ca fiecare are un motiv intemeiat pentru a face acel ceva rau, care nu e de fapt rau.si ff multe argumente! ah.8-). Voi ce ziceti?happy

6 răspunsuri:
| www a răspuns:

Exista si oameni buni si oameni rai, e aberant sa crezi ca nu exista. Intradevar, mai sunt si oamenii care au ajuns sa fie asa din cauza mediului in care a trait. dar acum nu putem sa spunem ca nu exista oameni rai.

| danutza a răspuns:

Sa nu te mai contrazici cu el pentru ca el o ia de buna pe a lui asa sunt oamenii mari happy

| pepenerosu explică:

Ah.cu el nu poti sa nu te contrazicilaughing orice ai zice. el zice exact invers ca sa va contraziceti.

| muffin94 a răspuns:

Exista atat oameni buni cat si rai tongue nu sunt de acord cu tatal tau ca oamenii nu sunt rai si ca au un motiv intemeiat pentru a face rau... poate pe de o parte are dreptate. oamenii care fura pentru ca n-au ce manca.desi ar putea sa incerce sa caute ceva de lucru sau cei care ucid doar pentru a se razbuna mi se pare cam absurd.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca exista si oameni rai... cei care sunt invidiosi pe cei care au mai mult.sau sunt mai fericiti... exista rautate la oameni. dar toti oamenii au suflet...si toti au slabiciuni... daca stii unde sa ii atingi... ii poti face buni... uneori... oamenii rai sunt asa din cauza trecutului lor...mediului in care au trait... poate ca nu vor sa fie rai...insa ceva din interiorul lor ii determina sa reactioneze gresit.

| Betty18 a răspuns:

Exista si oameni rai...nu cred ca oamenii sunt rai pentru kau un motiv intemeiat. pai atunci ar trebui sa se ierte toate crimele din gelozie, toate violurile din placere si etchee hee

succes