anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista pe aici oameni care cred ca Pământul e plat, de ce credeți chestia asta? Care sunt argumentele voastre?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Or fi citit pe undeva si au luat-o de bune.

Uite un exemplu cum se programa fake news de genu.

Spre exemplu un user anume scria ieri ca Kovesi este condamnata penala pentru coruptie si dadea ca exemple cazul Udrea din 2015.

Daca cinev intra si citeste ce a scris userul ala ia informatia de buna si se duce si el mai departe in sat la el si zice lu mamaia ca Kovesi a fost condamnata penala pentru coruptie, mamaie zice cu unchiu, care mai baga si el ceva de la el samd se ajunge sa se propage informatii false... ai prins ideea?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Tu încă crezi ca cea mai buna varianta e Kovesi pentru prezidențiale?

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred absolut nimic.
Nici nu am cum sa cred acesta ipoteza in conditiile in care respectiva nu are nicio intentie de a face politica si se ocupa cu totul cu altceva.

Eu vreau doar sa stiu afirmatiile tale de ieri cu ce dovezi le sustii. Atat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunt atatia oameni antivaccinare, crestini si votanti AUR.
Ce trebuie sa intelegi este ca fac alegerile astea din lipsa de inteligenta si cunoastere. Li se prezinta niste informatii false dar usor de digerat, iar pentru psihicul lor "simplu", aia este cea mai comoda "realitate".
Ignoranta este un dar, te lasa sa mori prost dar fericit.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Eu aici întrebam de persoanele care cred ca Pământul e plat! Ajungem și la alte chestii în curând!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ti-am explicat cum functioneaza rasa lor. Sunt la fel de prosti, si cred in propaganda anti-guverne, indiferent ca subiectul lor este "flat earth", anti vaccin, anti digitalizare, anti 4g si asa mai departe.

| johnnny123 a răspuns:

Chiar simți nevoia să le dai apă la moară și să-i stârnești?

| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Vreau doar părerea lor!

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce te-ar interesa părerea unor oameni care resping o realitate incontestabilă, demonstrată dincolo de orice îndoială rațională?

Scrii un studiu despre efectul teoriilor conspirației asupra creierelor odihnite?

| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Vreau sa vad ce altceva mai cred!

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ți-ai folosi mai bine timpul aflând lucruri folositoare decât aflând "ce altceva mai cred oamenii care cred că pământul e plat"?