Oricui cred ca ii mai scapa o injuratura mica pe ici pe colo. Crede-ma, la mine la tara am auzit si preoti injurand. Acum depinde de caracterul fiecarei persoane si de educatie. Multi injura, dar nu in public.
Eiiii, as vrea eu sa spun ca da, dar nu pot. Injur cand ma uit la un meci de fotbal, ma transform complet. Injur cand sunt nervos, injur intre prieteni sub forma de gluma, dar am grija sa nu injur in public si sa nu stric atmosfera sau sa jignesc pe cineva.
Concluzia: injur, deci pacatuiesc, ca aici banuiesc ca doreai sa ajungi. Sunt om!
@flav si eu sunt tot om si nu injur
@aηjеlιqυе crede-ma ca mie nu imi scapa deloc injuraturi
Toata lumea injura, daca nu cu voce tare in gand tot zice ceva. Si cretzufinish in ultimu timp majoritatea zic ceva de puii lor :-))
Injurand nu rezolv nimic, poate doar ma mai descarc.
Injur foarte rar, plus ca pentru o fata nu se cuvine sa injure, e foarte vulgar, scarbos.
E adevărat că mai spun cuvinte obscene, dar destul de rar şi niciodată nu au vreun adresant... când mă mai enervez spun uneori "du-te dracu" şi atâta, dar de cele mai multe ori nu folosesc injurii
Sa zicem ca imi permit cu prietena mea cea mai buna un vocabular mai necenzurat.Cu altii nu imi permit sa vorbesc asa, mi s-ar parea prea bizar
In general ma enervez foarte greu si imi trece repede
Incerc sa ma las, dar mai rau e ca daca ma abtin verbal, greul este in plan mintal, acolo-i buba. Verbal te abtii sa nu te auda cineva sau sa nu te auzi tu, dar din minte e mai greu sa le scoti. Mi-as fi dorit sa nu fi avut curaj sa le folosesc atunci cand le-am auzit la altii.
Aia cu 'drăcie!'se pune?
nu are rost sa injur; pe mine ma doare capul cand ma enervez, nu simt nevoia sa injur.
Eu nu injur Nu injur pe TPU, ca ma penalizeaza Raluca, dar in rest injur. Injur cand nu-mi merge bricheta, cand mi se descarca telefonul, cand nu-mi iese ceva calumea atunci includ si parastasul, dumnezeirea si alte elemente
Rux_5597 întreabă:
AdioTPU întreabă:
anonim_4396 întreabă: