Da. Cand esti lenes, nu stii sa te descurci singur, nu stii sa vorbesti cu oamenii, te pierzi cand e putina agitatie, nu stii sa faci calcule simple etc
Eu nu cred ca sunt leneșă dar mă pierd grav sub presiune. A trebuit să stau la casierie de cateva ori, când vedeam oamenii cum așteaptă imi tremurau mâinile si nici nu reuseam sa numar banii. Deja numaram a 3a oara si nu stiam cati bani am in mână...
Daca ai stat doar de cateva ori, deci nu e o activitate pe care o faci toata ziua, mi se pare normal sa fii asa la inceput. Esti doar emotiva, nesigura pe tine, ca daca ai avea experienta in chestia asta sigur te-ai descurca mai bine. Nu cred ca esti inapoiata.
Si stiu cum e, si eu ma simt prost cand asteapta cineva dupa mine. Parca in momentul ala incepi sa te lalai si mai rau.
Mersi de răspuns. Încerc să mă angajez și îmi este foarte frică
Atunci e de inteles de ce reactionezi asa. Ai mai multa incredere in tine ca nimeni nu s-a nascut invatat si e normal sa faci greseli la inceput. Succeeees!
De ce inapoiate? Eu am studii superioare, insa nu prea pot sa practic aceste meserii deoarece sunt putin mai emotiv. Chiar daca oamenii se grabesc sa catalogheze o asemenea persoana drept proasta, iti spun eu ca nu e chiar asa.
UnchiulRamiz întreabă: