Da! Eu am avut câțiva de ăștea, dar până la urmă am scăpat de ei. Nu intenționat, da' fie cum o fi.
Daca o fata are prieten, evit si sa conversez prea mult cu ea in particular, Numai daca suntem mai multe persoane prinse in conversatie. Consider situatie "jenanta" ca sa vorbesti cu prietena altuia, stiu ce as simti eu daca as fi in pielea prietenului ei. Nu as fi prea incantat sa o vad vorbind cu altul asa in privat.
Tinand cont ca intre o fata si baiat NU poate exista relatie de prietenie simpla.
Probabil ca da, eu am prieteni baieti cu care nu cred ca o sa am ceva vreodată, deci uneori da
Desigur ca da. Si eu am prietene, unele foarte vechi, si uite ca nu e nicio problema.
Trebuie sa fii obsedat rau incat sa nu poti interactiona cu o persoana de sex opus fara sa te ia cu transpiratii.
Eu n-aș putea fi prieten cu o fata, fiindcă nu mi se pare deloc în regulă. Fiind băiat, îmi aleg doar prieteni băieți.
Acum 2 ore | ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):
Cel mai corect răspuns.
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
ForeverAlone97
acum 2 ore | ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):
De fapt, nu ți-am citit raspunsul. Și nu-i corect deloc.
Exista însă cazuri de astea sunt cam rar întâlnite, se întâmpla de obicei dacă unul dintre ei nu e hetero, evident!