| corbeaioanagabriela a întrebat:

Exista rosario + vampire capu 3 episodul 1daca da imi dati va rog frumos linkul pagini

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic nu pre ar avea ce continu ca a gasit-o dar s-ar putea sa ife capu 3 numai daca o ia de la capat iar el ca vampir si sa poata ajuta la lupte dar n-ar avea rostul cam cred ca aici s-a terminat pakat dar sa speram ca va aparea.Da daca gandim logic sunt multe de unde sa se insipre pentru capu 3 cum ar fi ca lumea lui sa fie atakata sau chiar din contra.Depun

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic nu pre ar avea ce continu ca a gasit-o dar s-ar putea sa ife capu 3 numai daca o ia de la capat iar el ca vampir si sa poata ajuta la lupte dar n-ar avea rostul cam cred ca aici s-a terminat pakat dar sa speram ca va aparea.Da daca gandim logic sunt multe de unde sa se insipre pentru capu 3 cum ar fi ca lumea lui sa fie atakata sau chiar din contra.Depunde

| KinokoஐKee a răspuns:

Nu exista.Chiar daca ar exista, slabe sanse sa-l gasesti in romana sau in engleza sau poate chiar in japoneza.Si eu l-am cautat, dar nu l-am gasit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Lool eu am postat asta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru KinokoஐKee):

Logic nu pre ar avea ce continu ca a gasit-o dar s-ar putea sa ife capu 3 numai daca o ia de la capat iar el ca vampir si sa poata ajuta la lupte dar n-ar avea rostul cam cred ca aici s-a terminat pakat dar sa speram ca va aparea.Da daca gandim logic sunt multe de unde sa se insipre pentru capu 3 cum ar fi ca lumea lui sa fie atakata sau chiar din contra.Depun

Întrebări similare