Sigur ca exista, eu sunt prieten cu o fantoma, ma ajuta cu usa la lift cand am multe cumparaturi
Sa il vad pe Dracu-n 4 si tot nu mar panica, ma surprins intrebarea ta. Ei bine unii dintre noi il cautam pe nenea cu coasa.
Nu trebuie sa crezi in fantome... trebuie doar sa creada ele in tine... am glumit sincer nu stiu, stiinta nu poate explica toate lucrurile care se intampla, deci cred ca exista fenomene paranormale, dar asta e asa doar o parere
Cred ca noi avem prea multa imaginatie. Imagineaza-ti ca daca nu eram invatati din familie despre anumite chestii nu aveam de unde sa stim ca exista macar cuvantul strigoi sau fantoma.
Cum sa nu existe, sigur sunt peste tot, chiar si pe TPU
Traitiva viata la maxim si uitati de aceste fantastice vorbe si filme facute la PC.
Succes!
Din punctul meu de vedere si din experienta mea NU EXISTA fantome sau strigoi.Tu crezi ca tot ce se zboara se mananca? Fii serios. La varsta ta nu ar trebui sa mai crezi in asa ceva
De fapt exista doar sipiritele oamenilor ramase pe pamant pentru o perioada de vreme. dar cele pe care le poti simti sunt doar acelea rele care te omoara la sfarsit... glumesc. nu, nu exista.
Nonameloser întreabă: