| miaaaaa a întrebat:

Exista telepatie?
Mie mi se intampla sa il visez pe fostul meu iubit pe care nu l-am mai vazut de 5 ani.As vrea sa stiu ce semnificatie au aceste vise. Vreau sa precizez ca visele sunt foarte intense si reale si nu ma gandesc la el, nu mai am tangenta cu el sau cu anturajul sau deci nu poate fi scuza subconstientului.Aceste vise ma dau peste cap pe moment si ma pun pe ganduri.
In perioada cand eram impreuna l-am iubit foarte mult si el m-a iubit iar relatia noastra s-a terminat fara sa lamurim in totalitate lucrurile dintre noi; fiecare si-a vazut in continuare de viata lui si si-a format o familie.
Va multumesc si m-as bucura tare mult sa primesc niste raspunsuri

Răspuns Câştigător
| siwel a răspuns:

Visurile vin din subconstient. Sau din alta parte daca crezi intr-o lume a spiritelor.(aici e mai incurcat, pentru detalii scrie un mesaj privat)
Dar hai sa zicem in public ca e vorba doar de subconstient. Niste intrebari care cred eu ca te-ar ajuta:
Iti place ce visezi?
L-ai iubit mai mult decat pe sotul tau actual?
Visezi cand ai probleme cu sotul tau actual?
Crezi ca dragostea in afara casatoriei a fost dragoste serioasa? Ai divorta ca sa te casatoresti cu fostul prieten acum?
Nu trebuie sa raspunzi public la intrebari, dar cred ca daca iti vei raspunde tie insati te pot ajuta. Doamne ajuta!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, există telepatie.
Pentru o documentare şi interpretare a viselor poţi consulat: www.elystar.ro
Pa, pa.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu cred ca exista telepatie, insa cauza viselor este in mintea ta, nu altceva.
Pentru ca te-ai gandit mult, pentru ca ai simtit puternic, pentru ca te-ai gandit intr-un anume fel, imaginea lui revine din cand in cand.
Dar e bine sa faci diferenta intre vise si realitate, fiecare din voi are acum o familie, iar ce a fost intre voi a fost odata. Indiferent ca te gandesti acum cum ar fi fost daca...gandeste-te cum este, ca daca v-ati despartit n-a fost degeaba.
Si inca ceva, apreciaza ce ai atunci cand ai, nu dupa, mai ales ca familia actuala exista, relatia intre tine si fostul nu. Visele sunt insa normale si nu tin de vreo legatura magica intre voi, ci doar ca, asa cum e normal, a fost o dragoste care a pastrat un loc in inima ta. E destul de simplu, n-ai de ce sa stai prea mult pe ganduri.

| HBK a răspuns:

Exista intr-o o oarecare masura, dar eu mai degraba i-as spune ca este mai mult vorba de compatibilitate, pentru ca telepatia care o simti tu in mare parte se intampla cu o persoana cu care esti legat sufleteste intr-un anumit fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista, cum nu exista nici magiehappy

| miaaaaa explică:

Multumesc tuturor ca si-au dat cu parerea despre subiectul meu, chiar m-au ajutat sau miau confirmat cea ce gandeam si eu.
eu cred ca a fost telepatie, fostul iubit a ocupat un loc important in inima mea dar apreciez ce am in prezent, nu as schimba nimic.
poate ca l-am iubit mai mult decat pe sotul meu dar ii mutumesc lui d-zeu pentru sotul pe care il am si pentru tot ce am impreuna cu el.
l-am visat pe fostul iubit in noaptea de 7spre 8martie.
poate a fost un gand de bine de la el pentru mine si atat.